Jeste li čuli za kureljaču? Hercegovačka lijena pita pravi se brzo i bez jufke

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pecenje kurenjace

Ako sporet nije polovan kao vas može li za 30 minuta.

Ta ¨joofka¨, da nisu to mozda kore za pitu?

........................

Mlinar

Gdje završi maslac

Nisam, ali sam cuo za ku rc eljacu

Da vam objasnim sta to znaci?

Cuj da pita odmori, ko biva radila je pa se

Umorila haha.

Derim

Kad ce te objaviti recept za prdusu. Daj ba prestanite vise lupetati sa tim izmisljenim receptima. Cuj pita bez jufke. Pa onda to vise nije pita glupani.Izmislite neki drugi naziv.

/ Najnovije