Izvana hrskava, a unutra neodoljivo mekana: Napravite kljukušu za samo 20 minuta
/ Komentari (4)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Od Dijaspore patriota na socijali poruka✉: Ništa dok ne dođu u BiH
Ja jedva ĉekam da dodjem u Bosnu da pojedem kljukusu. Od ove socijale nemogu ni č̣evape zamrznute kupit
Kako sracunaste za samo 2o minuta kad se treba toliko samo peci ? Treba oguliti krompir, isjeckati ili izrendati, ocistiti i isjeci crveni luk, prosijati brasno, umutiti, zaliti, i po potrebi dodati bijeli luk jer nije kljukusa ako nema po njoj bijelog luka .Bez bijelog luka je razljevak a ne kljukusa.Brat bratu treba sat.
ja imam domacicu napravi za 6 minuta. evo sad iz Lidla dosla