Izaberite srce i poslušajte vrijedan savjet koji se krije iza njega

Radiosarajevo.ba
Izaberite srce i poslušajte vrijedan savjet koji se krije iza njega
Foto: Facebook / Test

Donosimo vam jedan test da se malo zabavite.

Odaberite kristal na slici, a zatim pročitajte savjet i ljubavnu poruku koje trebate u ovom trenutku.

Test - undefined

Foto: Facebook: Test

Srce broj 1 – Rutilirani kvarc

Ovaj kamen daje vam dvije različite stvari; prvo vam daje samopouzdanje, da znate da imate moć da iscijelite svoj ljubavni život kao i stare rane, te da prepoznate koje ste probleme potisnuli duboko u sebi.

Ovo svijetlo srce donosi vam poruku hrabrosti. Uvjerava vas da ste vrijedni ljubavi.

Ako imate poteškoće u ljubavi, vaša poruka nije samo nada, već i snaga. Čak i ako imate dovoljno sreće da se nađete u kvalitetnoj vezi, psihička poruka je da gurate stvari više i na taj način to će vas odvesti na sljedeću razinu.

Srce broj 2 – Lapis lazuli

Vi ste intuitivna osoba. Psihička poruka koju vam ovaj kristal nosi je snaga i magija. Jeste li uvijek spremni ugoditi drugima? Vi već imate sve odgovore. Rođeni ste s većom sviješću od drugih ljudi. To vam je uzrokovalo određene probleme u životu, posebno u vašem ljubavnom životu.

Možda ste privlačili partnere koji su trebali pomoć ili iscjeljenje. Sada je vrijeme da se održite u svojoj moći i budete takvi kakvi i jeste. Prilagodite se svojim prirodnim psihičkim sposobnostima.

Ovaj sveti kamen uvjerava vas da možete imati ljubav kakvu želite, sve dok ne zanemarujete svoju intuiciju.

Srce broj 3 – Tigrovo oko

Tigrovo oko je zaštitnički kamen; prenosi vam psihičku poruku da imate zaštitu. Mislite li da vam je potrebna zaštita u vašem ljubavnom životu? Je li vas povrijedila voljena osoba Postavljate li prava pitanja kad sretnete potencijalnog partnera i poslušate li odgovore?

Tigrovo oko koristi se za suzbijanje negativnosti i potiče nas na akciju. Vrijeme je da djelujete, uravnotežite pozitivno i negativno i vidite gdje je vaš ljubavni život. Svemir želi da budete sretni, slobodni i sigurni. Vrijeme je da uklonite sve neželjene komponente. Dovoljno ste motivirani da napravite promjene koje želite izvršiti.

Ovaj kamen također može značiti da ćete upoznati osobu koja će vas upotpunjavati, ali također daje na znanje da je svaki aspekt koji vam je potreban već unutar vas. Kad toga postanete svjesni, sve dolazi na svoje mjesto.

Srce broj 4 – Crveni jaspis

Borite li se s posljedicama starih rana? Iako se radi o situaciji koja se dogodila prije mnogo godina, psihička je poruka da trebate pustiti svom korijenju da raste.

Prošlost nas oblikuje, ali ne smije nas definirati ili se ponavljati. Ispitajte svoj sustav vjerovanja. Osjećate li se sigurno i samopouzdano?

Vaša poruka je da ste snažni i sposobni, da ste ratnik ljubavi. Dovoljno ste stabilni da se osjećate sigurno. Kroz ovu ljubav možete procvjetati.

Srce broj 5 – Žuti kalcit

Povjerenje i samopoštovanje povećavaju vašu sposobnost da se otvorite ljubavi. Radili ste na svom osjećaju za sebe i postigli ste veliki napredak. Psihička poruka ovog kamena govori vam o ljubavi prema sebi.

Kad volite sebe, ljubav teče. Uložili ste ogromnu energiju u svoje iscjeljenje i nagrade će doći. Sada možete privući ljude iste talasne dužine.

Budite sigurni u sebe i preći ćete u novi način postojanja; blistat ćete dok prošlost ostavljate iza sebe. Znajte svoju vrijednost.

Srce br. 6 – Zeleni aventurin

Psihička poruka vašeg srca je da je zacijelilo. Otvoreni ste, uzbuđeni i puni potencijala. Ako ste u vezi, vjerovatno će biti uravnotežena. Sigurni ste u svom pristupu.

Mogli biste biti iscjelitelj ili neko kome se obraćaju za emocionalnu podršku. Posvećeni ste i u svemu vas vodi srce.

Sljedeća faza odnosi se na avanturu i istraživanje. Ako ste bili zakočeni zbog drugih obaveza, sada ste slobodni. Ovo je aktivno i uzbudljivo vrijeme koje bi također moglo donijeti obilje u druga područja, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije