Hrskav, sočan i mekan iznutra: Recept za pohovani tost sa sirom i šunkom

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sveučilište u RijeKi

U nedostatku ideja i vijesti ovaj portal postaje kao ,,kulinarka''.

TJ

Ovo se kod nas inace zovu przenice ali eto haj, jos jedan click bait...

Oliver

Stavis sliku janjetine a ono kako se prave virsle. :)

chim

Sad htjedoh reći....čudo nisu Zalihićevu ili Haninu sliku stavili iznad opisa ovog članka....

/ Najnovije