Hit jeseni je trobica u obliku štikle, da li biste je vi nosili?

0
Radiosarajevo.ba
Hit jeseni je trobica u obliku štikle, da li biste je vi nosili?
Foto: shopsyro.com / Torbica u obliku štikle

Hibrid potpetice i torbice dolaze u veličini cipele broj 43, stoga ima dosta mjesta. Potpisuje ga brend Syro sa sjedištem u Brooklynu, poznat po izradi upečatljivih cipela za slavne kao što su Lil Nas X, Bowena Yanga i Sam Smith.

Za oko 350 eura (685 maraka) torbicu mogu priuštiti mnogi, cijena nije ekstremna kao kod mnogih drugih sličnih modnih dodataka.

Kreacija je smeđa, ima lagano rustikalni dojam, a materijal je krokodilska koža.

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Autor Henry Bae naglasio je da je cipela inspirisana queer kulturom te da izražava 'besprijekornu ženstvenost'.

Bae smatra da su kičasti modni dodaci, pretjerani i ekscentrični, dio njihova queer stila te služe za feminizaciju društva.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CyWVFqxO34Z/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4871116f-4813-4d2b-9880-7c61206835f5[/instagram]

Ipak, torbu predlaže svima koji žele nešto ovako neobično, stoga je i cijena prihvatljiva za mnoge. Model od teleće kože s potpeticom od srebra dostupan je za kupovinu.

@shopsyro

Obsessed with this one! STILETTO shoulder bag, on shopsyro.com #shoebag #stilettobag #bootbag #shoepurse #syro #silverbag #fw23 #fashion #fyp

♬ original sound - SHOPSYRO

Dramatičan i simpatičan dizajn privukao je pažnju mnogih dama, a Julia je svakako jedna od onih čiji stil odgovara ovakvim detaljima.

Što se tiče same Julie, ona je opet neki dan privukla pažnju - umjesto odjeće na tijelo je objesila vreću iz hemijske čistionice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije