Helanke koje su podijelile javnost, Rihanna upozorava: Ne izlazite vani u njima

1
Radiosarajevo.ba
Helanke koje su podijelile javnost, Rihanna upozorava: Ne izlazite vani u njima
FOTO: Facebook / Rihanna pozirala za italijanski Vogue

Rihannin ekscentrični modni brend Savage X Fenty, specijaliziran za donji veš, izbacio je vrlo neobični komad odjeće koji otkriva neočekivani dio tijela.

Riječ je o helankama koje su podijelile javnosti. Dok bi ih jedni rado nosili, drugi se u njima ne vide.

Na osebujnom webu Rihannine modne kuće možete kupiti haltere s uzorkom zastave duginih boja, no više pažnje kupcima su privukle nove helanke.

Njih su na stranici opisali kao "helanke otvorenih leđa", no prorez seže i mnogo ispod leđa, do stražnjice, pa i još dosta niže, a spojen je trakama koje i dalje otkrivaju dobar dio tog dijela tijela.

Helanke koje su podijelile javnost - undefined

FOTO: Facebook: Helanke koje su podijelile javnost

Helanke, koje dolaze u crnoj i ljubičastoj boji, Rihanna prodaje za 50 dolara. S prednje strane izgledaju kao obične helanke visokog struka, a materijal je prilično providan.

Čak ni sama pjevačica ne savjetuje da u ovim helankama izađete vani.

"Za ugodan ostanak doma", stoji u opisu proizvoda.

Osim helanki, prodaju se i gaćice napravljene po istom dizajnu, kao i bodi od istog materijala, koji također ima otvorena leđa. Neke od poklonica Rihanninog brenda već su isprobale te proizvode i objavile fotografije na kojima u njima poziraju, a koje je pjevačica s ponosom prenijela na svoj web.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije