Rihanna odgovorila fanu koji je kritizirao njenu fotografiju u donjem rublju

Radiosarajevo.ba
Rihanna odgovorila fanu koji je kritizirao njenu fotografiju u donjem rublju
Foto: Instagram / Rihanna

Rihanna je odgovorila trolu koji ju je kritizirao nakon što je na Instagramu objavila fotografiju u donjem rublju.

32-godišnja pjevačica predstavila je svoju novu kremu za zaštitu od sunca, no jedan fan prigovorio joj je tako što je naveo kako je sada zima.

"To je za mene neznanje", odgovorila mu je Rihanna. "Imat ćete bore ako mislite da je losion za zaštitu od sunca sezonski. No nastavite."

Prije predstavljanja svoje nove linije kozmetičkih proizvoda Rihanna je za Yahoo Entertainment otkrila da se jako trudi promijeniti predrasude o kremama za sunčanje, posebno kad su u pitanju ljudi tamnije boje kože.

"Odrastajući na otoku svakodnevno ste izloženi suncu. Uvijek ste stoga mislili da su kreme za zaštitu od sunca turistička stvar i da posebno nisu za Afroamerikance. No na teži način naučila sam da sunce nije tako naklonjeno mojoj koži i da ona nije toliko elastična. Tako da sam dobila hiperpigmentaciju na određenim područjima."

Nakon toga je pjevačica rodom s Barbadosa počela koristiti kreme za sunčanje gotovo svakodnevno.

"Bez obzira na to je li vruće ili je zimski hladan dan, te UV zrake uvijek su tu", rekla je.

"Mislim da je najveća zabluda, posebno oko krema za sunčanje, da crncima nisu potrebne. I kao takva žena, ovdje sam da kažem da je to laž. Potrebne su nam i trebaju nam svaki dan."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije