Glamurozno izdanje Sare Jo inspirira naše lookove za sezonu zabave!

0
Promotivni tekst
Glamurozno izdanje Sare Jo inspirira naše lookove za sezonu zabave!
Foto: Deichmann / Lookovi za sezonu zabave

Trgovine su već preplavile neodoljive haljinice, suknje i topovi za sve vrste blagdanskih zabava koje nas očekuju s dolaskom zime, a mi smo pronašli idealne modne dodatke koji će se savršeno uklopiti u vaš blagdanski styling – u Deichmannu!

Šljokice, kristali i dodatci zlata i srebra nezaobilazan su dodatak svim proslavama koje nas očekuju u blagdanskom periodu. Ovi blistavi dodatci posebno lijepo izgledaju na cipelama i torbicama, a volimo ih i zato što uz dodatak ovakvih cipela i torbe i najjednostavniji outfit u trenutku može postati svečan, raskošan i glamurozan. Upravo takve modne dodatke u Deichmannu je pronašla i ambasadorka brenda Sara Jo! Pogledajte naš i njen izbor predivnih salonki, čizmi i gležnjača!

Neutralne boje u blagdanskom izdanju!

Foto: Deichmann

U Deichmannu pronađite sve što vam treba kako bi se svaki domjenak ili proslava ove zime pretvorila u nezaboravnu, blistavu noć! Ove zime biramo drugačije outfite, a inspirirani lookom Sare Jo, svakako ćemo u trgovinama potražiti savršeno krojeno odijelo u nekoj od neočekivanih boja. Uz ovako efektnu boju i kroj, sve što vam treba par je elegantnih potpetica s dodatkom zlata kakve smo pronašli u Deichmannu. Ove neodoljive salonke podjednako će se dobro uklopiti u posebne prigode, a nositi ih možete i u svakodnevnoj varijanti. Na policama Deichmanna pronašli smo i savršenu torbicu u istoj nedoljivoj nijansi smeđe.

Za najglamuroznije izdanje u kojem vam neće biti hladno!

Foto: Deichmann

Ako s dolaskom zime svaki vaš outfit mora početi s čizmama, za svoje slavljeničko izdanje odaberite par bijelih čizmica koje u Deichmannovoj novoj kolekciji pronalazimo u klasičnoj silueti koja savršeno stoji baš svima! Niske čizmice s potpeticom glamurozno su rješenje za udoban party look. Zlatna haljina kakvu nosi model na slici, upotpunjena je ovim predivnim parom bež čizmica i torbicom u imitaciji egzotične kože kako bi blagdanska zabava protekla u traženom, glamuroznom duhu.

Može li elegantnije?

Foto: Deichmann

Uredski domjenak, izlazak ili novogodišnja večer zahtijevaju eleganciju, a u isto vrijeme su i savršena prilika da u svoj styling ukomponišete i vesele elemente poput šljokica i blistavih materijala. Sara Jo za svoj styling odabrala je šljokastu haljinu, a pripadajuća crna torbica i par neizmjerno cool čizmi od crne kože savršeno su se uklopili. Inspirirajte se lookom jedne od najpoznatijih trendseterica u regiji i u Deichmannu potražite svoj par crnih čizmi i blistave modne dodatake.

Obuću i torbicu uz koje će se svaka blagdanska proslava pretvoriti u zabavu dostojnu holivudskih filmova potražite u obližnjoj Deichmann trgovini. Artikli iz zimske kolekcije osvojit će vas na prvi pogled i motivirati da isplanirate najuzbudljivije blagdanske zabave ove zime!

Kolekcije istražite na službenoj web stranici Deichmanna!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije