Evo svih modela obuće bez kojih ne možemo zamisliti jesen – po odličnim cijenama!

0
Promotivni tekst
Evo svih modela obuće bez kojih ne možemo zamisliti jesen – po odličnim cijenama!
Foto: Deichmann / Jesenji modeli obuće

Crne, smeđe, kožne, motorističke, combat ili pak elegantne i ženstvene – gležnjače su temelj našeg jesenskog ormara i pravo je vrijeme da istražimo ponudu u trgovačkim centrima.

Najljepše modele po prihvatljivim cijenama ove smo jeseni pronašli u Deichmannu i jedva čekamo isprobati sve mogućnosti kombiniranja – neke od njih otkrila nam je i pjevačica Sara Jo!

Combat čizme po mjeri svake žene

Foto: Deichmann / Combat čizme

Farmerke, karirana košulja i pulover ili možda cvjetna haljinica koju ste voljeli nositi ljetos, ovog puta uz dodatak kardigana ili veste za više topline. Obje varijante savršeno će izgledati uparite li ih s trendy modelom niskih čizama na vezanje. Ove jeseni trendy su upravo modeli pomalo grunge stila – glomazni potplati, čizmice do pola lista i modeli od crne kože.

Chelsea čizme za ljubiteljice klasike

Foto: Deichmann / Chelsea čizme

Chelsea modeli uvijek nas asociraju na profinjene stylinge inspirirane akademskim stilom. Podjednako obožavane od strane žena i muškaraca, chelsea gležnjače provjeren su odabir za sve one koji svojim jesenskim kombinacijama žele podariti malo ozbiljnosti i asocirati vintage, klasični stil. U Deichmannu smo pronašli savršene čizmice, a ovisno o ostatku garderobe i modnim dodatcima, birajte između modela u crnoj, bež ili smeđoj boji.

Udobna potpetica

Foto: Deichmann / Čizme sa udobnom potpeticom

Ako ste spremni da u jesen krenete sa stilom, možda je vrijeme da kolekciju obogatite novim modelom gležnjača s potpeticom. Jesen je ubrzano vrijeme i čini nam se da smo stalno u pokretu, pa je najbolje da posegnete za nekim od modela srednje visoke ili blok potpetice, ali Deichmann se opremio i modelima za žene koji baš nikada ne odustaju od potpetica. S modelima koje smo pronašli u Deichmannu udobnost i stil su zagarantirani!

Deichmann je i ove jeseni savršena destinacija za kupovinu najtraženijih sezonskih modela obuće. Ponudu je istražila i ambasadorica brenda pjevačica Sara Jo, kojoj su za oko posebno zapali trendy modeli čizmica, a sigurni smo da će se neki od modela koje je odabrala svidjeti i vama!

Foto: Deichmann / Ambasadorica brenda, Sara Jo

Na police su upravo pristigli komadi iz nove kolekcije, pa je sada pravo vrijeme da se uputite u obližnji Deichmann i pronađete idealan par kvalitetnih, toplih i beskrajno trendy čizmica i gležnjača!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije