Evo kako se trebate pripremiti za odlazak na plažu s djecom

Radiosarajevo.ba
Evo kako se trebate pripremiti za odlazak na plažu s djecom
Pixabay / Ilustracija
Došlo je vrijeme godišnjih odmora i radosnog porodičnog odlaska na plaže.

Međutim, ponekad odlazak na plažu s djecom, osobito onom manjom, zahtjeva dužu pripremu. Stoga vam donosimo nekoliko važnih savjeta kako se što bolje pripremiti na odlazak na plažu s djecom.

Zaštita od sunca

Dva važna razloga za to su: dobit ćete više vremena da se krema apsorbira u kožu, ali to također znači da ćete jedan put manje morati mazati dijete na plaži.

Pobrinite se da stvorite dovoljno zaklona od sunca

Hoće li se vaš mališan veselo igrati u šatoru kojeg ste ponijeli? Vjerojatno ne, no suncobran pruža zaklon kad sjedne prezalogajiti, ili kad ga presvlačite, ili čak ako mališan odluči uzeti malo odmora

Imajte dječji puder sa sobom

Ako idete na pješčane plaže – vjerojatno će pijeska biti posvuda. Jeste li znali da će trljanje dječjeg pudera pomoći ukloniti pijesak koji se zaglavio na koži?

Ponesite bazen na napuhavanje

Maleni bazen na napuhavanje na plaži može vam poslužiti kao maleno “dvorište” za igranje – nemojte ga stvarno napuniti vodom.

Budite prvi na plaži

Djeca su rano ustaju, tako da svakako iskoristite to da dođete prvi na plažu. Tada ima manje gužve, možete odabrati najbolje mjesto za svoju porodicu, voda je obično mirnija u jutarnjim satima, a i sunce nije previše jako. A ako želite imati i popodnevno drijemanje, i dalje ćete imati vremena da bi se to ostvarilo!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije