Da kuća zamiriše: Najbolji recept za nikad mekši i ukusniji domaći hljeb
/ Komentari (2)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Zanimljivo je odgonetavati količine u nečijem receptu. Ovaj zvuči zanimljivo ali... Koliko je grama u ovom receptu " 1 kesica svježeg kvasca"? Da li je to 1 kocka od 42 gr. ili? A koliko soli treba? Prstohvat 5 ili 7 gr. ili? Samo piše "so"! Naslov rrcepta augerira da je recept za jedan kruh a na kraju ispada da se tijesto podijeli na šest dijelova, dakle 6 kruščića. Šteta da je aljkavo napisan recept. Taman smo mislili napraviti jutarnji kruh :/
Zaboravio sam u prethodnom komentaru pitati: Nije li premalo "1 kašičica šećera" (5 gr.) za toliko tijesta?