Crne baletanke stvar su prošlosti: Ovog proljeća jedna je boja apsolutni hit

0
Radiosarajevo.ba
Crne baletanke stvar su prošlosti: Ovog proljeća jedna je boja apsolutni hit
Foto Instagram / Baby blue je hit u svijetu ulične mode

Pastelne nijanse veliki su hit ovog proljeća, a posebno se ističu svestrane svijetloplave baletanke koje ćete lakoćom kombinirati na svaki stajling

Crne baletanke možda jesu modni klasik, no ako ovog proljeća želite nositi najaktualnije trendove, zaboravite na neutralne nijanse - sada se nosi svijetloplava.

"Među mnogobrojnim opcijama koje smo mogli vidjeti na modnim pistama ove sezone, jedna se nijansa istaknula kao apsolutni protagonist. Riječ je o baby plavoj", pojasnila je modna stručnjakinja Maria Munsuri za Vogue i dodala: "Ova nježna i svježa boja viđena je u gotovo svim kolekcijama proljeće-ljeto 2024. pa nema nikakve sumnje da govorimo o najpoželjnijoj nijansi ove sezone."

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

U skladu s time stiže nam i poveći broj modela balerinki nježne svijetloplave boje, koje možete pronaći u ponudi luksuznih brendova poput Chanela, Alaïje i Miu Miu, ali i u high street trgovinama po pristupačnijim cijenama.

Kada je riječ o stiliziranju svijetloplavih balerinki - opcije su zaista neograničene.

Bez greške se nose na komade hit pastelnih nijansi, dok u trenu podižu neutralne stajlinge, što ih, bilježi tPortal, čini iznimno svestranom i nezaobilaznom proljetnom obućom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije