Balkanski specijalitet: Recept za savršenu kljukušu
/ Komentari (7)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
kakva je ovo kljukusa, " samo brasno" znaci jedemo samo tijesto- super za debljanje.
Kljukusa bez krompira? Ovo je recept za uljevak. Hajde, makar ste prestali koristiti nepostojecu rijec "preukusno" u naslovu svakog recepta.
Kljukusa bez krompira? Ovo je recept za uljevak. Hajde, makar ste prestali koristiti nepostojecu rijec "preukusno" u naslovu svakog recepta. ka 333
Kad je krompir bio kao zlato.
zaboravili dodat krompir,ovo nije zdrava hrana ali moze se par puta godisnje pojesti
Ovo nije ni "k" od kljukuše. Polupali ste vi draga redakciji ili onaj koji /koja od nekuda ovo prepisuje. Kljukuša u regionu Sarajevo znači krompir. A ovo je recept iz Krajine.
I na slici je kljukusa sa krompirom!