Šta kažete? / Anketa: Ovo je pet poza u seksu koje žene mrze

19. 09. 2016. u 21:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nedavna anketa magazina Women’s Health u kojoj je učestvovalo 1.200 žena otkrila je kojih pet poza u seksu žene ne vole.

Ono što je čudno je što su to poze koje su do sada bile među 'omiljenim' i jednim i drugim, kako prenosi The Sun.

Pogledajte listu, vjerovatno će i vas zbuniti:

Doggy Style

Ova poza je vjerovatno jedna od onih koje su pri vrhu liste omiljenih većini muškaraca, ali je žene izgleda ne vole. Žene koje su učestvovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osjećaju bliskost sa partnerom, ali i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno. 

Kaubojka

Ova poza budi sve nesigurnosti kažu žene. Kad je žena odozgo, veći dio vremena će provesti brinući se o tome kako izgleda, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi. 

Obrnuta kaubojka

Na nesreću, za ovu pozu važi sve što važi za prethodne dvije: nedovoljna bliskost i nedostatak samopouzdanja razlozi su zbog kojeg je i ova poza vjerovali ili ne na "crnoj listi" žena.

Misionarska

Da! Misionarska poza je među omraženima, naročito ako muškarac nije obdaren, pošto u tom slučaju ne prodire dovoljno duboko da bi žena bila zadovoljna - jedino bliskost je tu.

Poza 69

Neudobna i nezgodna, pošto ni žena ni muškarac ne mogu da se fokusiraju na sopstveni užitak. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: brak ljubav sex anketa

NEMA KOMENTARA