Angelina Jolie otkrila šta od kozmetike uvijek nosi u torbi

Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie otkrila šta od kozmetike uvijek nosi u torbi
Foto: Profimedia / Slavna ljepotica izgledala je poput prave filmske dive

Slavna holivudska glumica Angelina Jolie nam otkriva svoje stavove o ljepoti i koja sredstva ona uvijek nosi u kozmetičkoj torbici.

O eksperimentima u detinjstvu

"Kao dijete, nisam bila tipična devojčica. Znate, neke devojke su često pravile frizure jedna drugoj i izmišljale nove. Slatko je, ali nikad nisam bila takva djevojka. Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dijete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu."

O kozmetičkoj torbici

"Moj glavni proizvod za svaki dan je korektor. Osjećam se mnogo udobnije kada je u tašni. Ako je u pitanju večernji izlazak onda koristim crveni ruž. Ja nosim samo jednu posebnu nijansu crvene boje. Imam i eyeliner u crnoj boji i maskaru. Moja kozmetička torba je dosta dosadna."

O problemima sa kožom

"Od 11. godine periodično imam tamne mrlje na koži. Nakon trudnoće, ove mrlje su postale još izraženije. Stoga, s vremena na vrijeme koristim IPL tretmane", prenosi B92.

O starenju

"Sada, kada se pogledam u ogledalo, sve više i više vidim svoju majku, a ova sličnost me raduje. Razumijem da starim, i prihvatam ove promjene. To znači da živim i starim. Naravno, ne volim tamne mrlje na koži i druge nedostatke. Ali volim sebe i svoje godine."

O lekcijama majke o ljepoti

"Svaki put kad sam bila uznemirena, moja majka bi rekla: Otvori dušu za mene. Svako ima svoj koncept ljepote, ali vjerujem da je najlepša stvar intelekt. Čovjek sa jasnim umom koji zna kako treba razmišljati je vrlo seksi. Ne postoje atraktivniji kvaliteti od promišljenosti i osjetljivosti. I nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije