Branko Đurić Đuro otkrio šta je dobio od Angeline Jolie za 50. rođendan

Radiosarajevo.ba
Branko Đurić Đuro otkrio šta je dobio od Angeline Jolie za 50. rođendan
Instagram / Branko Đurić sa suprugom Tanjom te Angelinom Jolie i Brad Pittom

Sjajni sarajevski glumac Branko Đurić Đuro krajem maja proslavit će 57. rođendan.

U karijeri je, između ostalog, sarađivao i sa Angelinom Jolie u filmu "U zemlji krvi i meda", a tokom vikenda je u emisiji "U svom filmu" pričao o poznanstvu s ovom holivudskom zvijezdom, ali s njenim tadašnjim partnerom Bradom Pittom.

Film je distribuiran 2011. godine, a Đuro je otkrio kako je došlo do saradnje između njega i poznate holivudske glumice.

„Šest meseci prije snimanja zvala me agentica iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvijezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Angeline radi film i to sam onda povezao“, otkrio je Đuro.

Ubrzo ga je kontaktirala, kako kaže, i sama Angelina. Bilo je to preko e-maila, na engleskom jeziku.

Javila mi se Anđelina: "Dragi Đuro, ovde Anggy" i tako smo počeli da razvijamo naše prijateljstvo. Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija“, dodao je Đurić.

Naš poznati glumac je zatim govorio o prijateljstvu i noćnim izlascima sa Bradom te šta je dobio u to vrijeme za 50. rođedan od Angeline.

„Kad bih otišao na pivo s Bredom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: "Bolje da kažu: 'Gle budale, pije pivo s kacigom!' nego da me prepoznaju", nasmijao se Đurić.

Otkrio je šta mu je Jolie poklonila za 50. rođendan.

Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Brada. Na gitari je napisala posvetu: "Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo". I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima“, otkrio je Đuro, koji će 28. maja proslaviti 57. rođendan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije