Angelina Jolie svoje nasljedstvo ostavlja samo jednom djetetu

Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie svoje nasljedstvo ostavlja samo jednom djetetu
Foto: Profimedia.hr / Angelina Jolie i Maddox

Angelina Jolie je nedavno donijela odluku koja se sigurno neće svidjeti njenoj djeci, posebno jer se radi o njenom nasljedstvu, koje se već sada procjenjuje na čak 116 miliona dolara.

Ova suma nije konačna, jer se ovdje radi samo o jednom dijelu njenog bogatstva koje je glumica stekla unosnim filmskim honorarima, ali i njenom privatnom filmskom produkcijskom kompanijom koja konstantno bilježi sjajne finansijske rezultate.

Kako saznaje američki tabloid Radar Online, od kada je njen odnos sa bivšim suprugom Brad Pittom postao jako loš, Angelina je veliku podršku našla u usvojenom sinu Maddoxu koga smatra svojom “desnom rukom” i osobom od najvećeg povjerenja, te je tako svo bogatstvo odlučila njemu ostaviti.

Angelina Jolie i Maddox - undefined

Foto: Profimedia.hr: Angelina Jolie i Maddox

Naime, Maddox je na sebe već odavno preuzeo brojne obaveze, čime je sebe stavio u položaj osobe koja već sada donosi jako bitne odluke kada su u pitanju Angelinini poslovni potezi.

Maddox je nezvanično potvrdio da je na strani majke, nakon što je tokom prvih brakorazvodnih parnica njegovih roditelja, odbio bilo kakav kontakt sa Bradom, što je samo jedan od pokazatelja kakav je njegov odnos sa Angelinom.

Glumica je posebno bila oduševljena činjenicom da je Maddox kao najstariji od braće, preuzeo brigu o mlađim članovima porodice, što je Angelina znala i te kako da cijeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije