7 veličanstvenih: Crna haljina za baš svaku jesensku priliku

0
Radiosarajevo.ba
7 veličanstvenih: Crna haljina za baš svaku jesensku priliku
Foto: Instagram / Crna haljina

Mala crna haljina kroz desetljeća je zadržala status klasika broj jedan u modnom svijetu.

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, crna haljina svake sezone suvereno vlada modnom scenom.

Nakon što je ljeto unutar naših ormara istaknule nježne pastelne i upečatljive jarke boje te razigrane uzorke, a crni klasik zamijenilo onim u bijeloj boji, crna haljina vraća se u našu garderobu s prvim jesenjim danima kao jedan od ključnih komada i kao savršeni izbor za ležerni, formalni i party look.

Unutar jesenskog ormara, crna haljina još jednom će odigrati ulogu jednostavnog i svestranog komada prilagodljivog svakom stilu i svakoj prilici.

Usprkos jednostavnosti crne boje, haljina obojena omiljenom neutralnom nijansom uvijek stvara upečatljiv look koji nikad ne prolazi nezapaženo.

Crna haljina - undefined

Arket: Crna haljina

Nova sezona donijela je nekoliko novih varijacija na temu omiljenog klasika kojeg krasi status najbolje prijateljice u svakom ormaru.

Crna haljina - undefined

Casasola: Crna haljina

Trendi modeli male crne haljine istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih komada u baš svakoj kolekciji za jesen.

Crna haljina - undefined

Versace: Crna haljina

Iako su se novi trendovi poigrali s klasičnom malom crnom haljinom i u potpunosti transformirali njezin izgled, oni su istovremeno zadržali onu prepoznatljivu dozu elegancije zbog koje joj se uvijek vraćamo.

Crna haljina - undefined

Other Stories: Crna haljina

Njeno najsvestranije jesensko lice pronaći ćemo u modelima midi dužine koji će biti jednako dobar izbor za dnevni i večernji, casual i formalni look, piše Journal.

Crna haljina - undefined

C MEO Collective: Crna haljina

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije