Žena se udala za duha, pa razvela - sad tvrdi da je taj duh progoni pa traži pomoć

0
Radiosarajevo.ba
Žena se udala za duha, pa razvela - sad tvrdi da je taj duh progoni pa traži pomoć
Foto: Mirror / Brocarde muku muči s - duhom

Žena koja je dospjela na naslovnice svjetskih medija nakon što se 'udala' za duha otkrila je da je njen bivši ljubavnik uhodi - nakon što su se slavno 'razveli' ranije ove godine.

Brocarde, pjevačica i tekstopisac iz Oxfordshirea, zaljubila se u Edwarda – duha viktorijanskog vojnika – krajem 2021. nakon što se pojavio u njenom domu. No nakon teškog braka pokvarenog optužbama za prevaru (...), Brocarde je ovog ljeta raskinula brak i podvrgla se egzorcizmu kako bi se riješila duha.

Uživala je u nekoliko "blaženih" mjeseci bez Edwarda prije nego što je posumnjala da je, kako ona tvrdi, duh ponovno ušao u njezin život - navodno se prerušavajući u druge identitete. Pjevačica tvrdi da sada pokušava nastaviti ljubiti stvarne muškarce, ali ističe da je njen bivši proganja.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Pričala je potom o tome kako ju je napao na ulici u Parizu - znala je da je on iako se predstavio kao duh kuhar Fabienne s kojim je takođr željela romansu: "Praznična romansa s pariškim duhom bila je sigurno predobra da bi bila istinita. Kasnije se otkrio kao Edwardo - cijelo vrijeme je to bila zamka. Nisam mogla vjerovati da me duh prevario"

Od tada, kaže ona, Edwardo ju je nastavio maltretirati pod krinkom da je neki drugi duh: "Nakon toga sam oprezno počela izlaziti na spojeve sa živim ljudima. Vratila sam se kući sa sastanka s hrpom cvijeća, a Edwardo je mislio da bi bilo zabavno otkinuti glavice svim ružama i razbacati latice po mom krevetu. Čak je naučio svirati Careless Whisper na saksofonu – mislim, barem mislim da je to on, zvuk ponekad odjekuje u daljini. Postaje jako ljubomoran na činjenicu da želim izlaziti s modernim muškarcem."

Ispričala je za britanske medije, piše Mirror, i da se jednom pokušao prerušiti u lutku Kena...

Misterije i legende o ukletim mjestima u Bosni i Hercegovini: "Neka probaju da prenoće jednu noć..."

Misterije i legende o ukletim mjestima u Bosni i Hercegovini: "Neka probaju da prenoće jednu noć..."

Brocarde inače tvrdi da ima "poseban dar" koji joj pomaže da se poveže s mrtvima. Ipak, bivši joj unosi strah u kosti, navodi ona. 

"Jedan medij mi je rekao da će Edwardo uvijek biti uz mene i to je misao s kojom se ne mogu pomiriti. Želim naprijed, osjećam da mi treba malo mesa na kostima. Kosturi i mrtvi ljudi mogu izgledati privlačno, ali u stvarnosti su hladni, nepredvidivi i strašni", zaključila je pjevačica svoju bizarnu priču.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije