Žena renovirala stan djeda i bake, a onda pronašla nešto urnebesno: 'Šta mislite ko je napisao ovo?'

0
Radiosarajevo.ba
Žena renovirala stan djeda i bake, a onda pronašla nešto urnebesno: 'Šta mislite ko je napisao ovo?'
Foto: Screenshot/TikTok / Urnebesan pronalazak u stanu bake i djeda

Jedna novopečena vlasnica kuće uselila se u kuću svog djeda i bake u kojoj su živjeli 50 godina, a onda je otkrila jedinstveno otkriće. Naime, renovirajući dom, naišla je na nešto zbog čega ćete se dobro nasmijati.

Courtney je u TikTok videu iz jula 2022. omogućila gledaocima da zavire u kuću njene bake i djeda. Rekla je da ga gotovo nisu uopšte renovirali tokom tog vremena, pa je preuzela na sebe da napravi neke promjene prije nego što se preseli tamo u novembru.

Dok je renovirala kuću, plavuša je naišla na nešto zbog čega se nije mogla suzdržati od smijeha. Kada je video počeo, prošetala je po kući i gledaocima pokazala neuredan dom. Po hodniku su bile razbacane merdevine i smeće prije nego što je ušla u sobu prekrivenu tepihom s limenkama posvuda po podu.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

"Ovo smo otkrili kada smo renovirali kuću mog djeda i bake", stajalo je u podnaslovu u gornjem desnom uglu. Zatim je prišla otvorenim vratima ormara i uperila kameru u zid, piše Večernji.hr.

S unutrašnje strane bila je ispisana poruka zbog koje su se zapitali ko je napisao. Podebljani natpis na zidu glasio je: "Seks je zabavan, da". Pitala je svoju publiku u naslovu videa: "Šta mislite ko je napisao ovu poruku u ormaru? Moji djed i baka ili prijašnji vlasnici?".

@courtschutte

My grandparents have owned this home for around 50 years and hardly updated it. Around November, we’re moving in! Who do you think wrote this message inside the closet? My grandparents, or the previous owners? #renovation #oldhome #surprise

♬ The Home Depot Beat - The Home Depot

Nekoliko je ljudi ponudilo svoja mišljenja u komentarima. "Jesi li to napisala kao dijete?", komentarisao je jedan. "Ipak nije pogrešno", dodao je drugi. Treći korisnik TikToka jednostavno je napisao: "Pošteno i iskreno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije