Žena podijelila neobično iskustvo: "Napravila sam pitu i tako saznala da me muž vara"

3
Radiosarajevo.ba
Žena podijelila neobično iskustvo: "Napravila sam pitu i tako saznala da me muž vara"
Foto: Pexels / Ilustracija

U priči koja se pojavila na Redditu riječ je o ženi koja je saznala da je suprug vara. Ispričala je kako su zajedno deset godina, imaju troje djece, a najmlađe ima samo 10 mjeseci. Oni su onaj tip parova koji su doslovno „odrasli“ zajedno.

"Mi smo zapravo odrasli zajedno. Nismo u zakonskom braku, ali on me je zaprosio 2018. prije nego što smo kupili kuću i od tada jedno drugo zovemo žena i muž. Neću da romantizujem našu vezu jer je daleko od savršene. Ali uvijek sam mislila da ćemo mi biti par koji će ostariti zajedno.

Radi vrlo zahtjevan posao, koji je imao i moj tata, pa znam da to dugo traje. Ja sam majka koja ostaje kod kuće gotovo pet godina i školujem našu djecu. Prvo sam ostala kod kuće jer sam bila teško bolesna sa drugom bebom, skoro sam umrla, ali onda me je zamolio da ostanem s našom djecom jer bi to bilo jeftinije od vrtića. Nakon što sam provodila vrijeme s djecom, primijetila sam neke sumnjive stvari u suprugovom ponašanju… Odlučila sam saznati je li me varao", objasnila je.

Nesreća u Austriji: Povrijeđena državljanka BiH u sudaru sa vozom

Nesreća u Austriji: Povrijeđena državljanka BiH u sudaru sa vozom

"Uvijek je omalovažavao ljude koji varaju budući da je njegov otac bio veliki ženskaroš, a to je prouzrokovalo mnogo trauma. Napravila sam nalog da se i sama uvjerim – ali nije uspjelo i zato sam otišla korak dalje. Napravila sam jednu od njegovih omiljenih večera i čak napravila pitu, kako bi otišao ranije u krevet.

Uspjelo je, od šećera je odmah zaspao. Pustila sam stariju djecu da ostanu budni kako bi pogledali nekoliko filmova tako da je vrijeme za spavanje bilo pomjereno dok sam ja njuškala po njegovom telefonu.

Pronašla sam toliko toga. Sve na vidiku. Nije se puno toga skrivalo. Ne, Tinder nije bio na njegovom telefonu, ali je slao poruke na tri različita broja, sve su ga zvale lažnim imenom, slale su slike. Pronašla sam i slike na drugim mrežama. Pronašla sam poruke u kojima piše da je samohrani otac i da mama ne želi da ima ništa s djecom ", objasnila je.

Žena je otkrila da njen suprug ima mnogo golišavih fotografija različitih žena i nje same, te seksualni video njega s drugom ženom, prenosi Krstarica.

Dodala je: "Koristila sam svoj telefon za snimanje slika i videa i slala ih na svoju e-poštu. Još nisam sigurna šta ću s njima, ali imam ih".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije