Nakon vijesti o razvodu oglasio se bivši suprug Indire Levak: Evo šta je poručio

2
Radiosarajevo.ba
Nakon vijesti o razvodu oglasio se bivši suprug Indire Levak: Evo šta je poručio
Foto: Facebook / Indira Levak

Vijest koja je jučer, 22. jula, pojavila se u medijima jest ona da se popularna pjevačica Indira Levak razvodi.

O ovoj teškoj temi progovorila je na svom Instagram profilu i definitivno nikog nije ostavila ravnodušnim.

"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", napisala je Indira Levak i tako šokirala obožavatelje. 

Je li ovo bila 'kap koja je prelila čašu' i natjerala Harryja i Meghan da napuste dvor?

Je li ovo bila 'kap koja je prelila čašu' i natjerala Harryja i Meghan da napuste dvor?

Njen bivši suprug Miroslav Levak nije komentarisao razvod te je za medije dao kratu izjavu.

"Dobar dan, hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa želio komentirati. Nećemo više davati nikakve izjave na tu temu", kratkoodgovorio je Miroslav na upit o razvodu od popularne pjevačice Indire Levak. 

Podsjetimo, Indira je uvijek naglašavala da je u supruga Miroslava zaljubljena kao i prvog dana, a posvećivala mu je romantične objave na Instagramu. Pjevačici i poduzetnici to je bio drugi brak. Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije