Indira Levak se prisjetila početaka u grupi Colonia, a podrška supruga je tjera da bude energična

0
Radiosarajevo.ba
Indira Levak se prisjetila početaka u grupi Colonia, a podrška supruga je tjera da bude energična
Foto: Facebook / Indira Levak

Indira Levak je nedavno održala koncert u Beogradu, a prije nego što je svojim hitovima razveselila publiku u susjedstvu, novinarima je otkrila kako se suprug nosi s njenom energičnošću, a prisjetila se i Colonije.

"Dobar je balanas kad ga imaš u životu. Zamisli da smo oboje ovako energični. Ne znaš ko bi prije poludio. Miroslav je vrlo miran, strastven i energičan. Taj čovjek je bio tri puta državni prvak u bodybuildingu. Zna znanje. On je moj sexy buddy, a ja sam luda kao šiba", rekla je za Hype TV.

Indira je bila pjevačica grupe Colonia od njenog osnivanja do 2017. godine. Nakon toga je krenula u solo karijeru te je dala sebi umjetničko ime Indira Forza.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Imam puno lijepih uspomena iz Colonije. Sjećam se davnih početaka kad apsolutno nisi imao ništa. Putovao si vozom na nekakav intervju u Zagreb iz Slavonije, pa se opet vraćaš kući. Onda ideš na posao. Onda odluka da se apsolutno svega moraš odreći i otići s jednim koferom u Zagreb. E, tad kreće publika i ljudi koji te zavole. Snimili smo 13 albuma. Ima toliko prekrasnih stvari, tako da je Colonia dio mene", kazala je.

Podsjetimo, Indira i Miroslav su zajedno od 2013. godine, a vjenčali su se 30. jula iduće godine u jednoj bjelovarskoj vinariji gdje su organizovali intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije