Vatrena Indira Levak u ljetnom hitu "Istina i laž"

Radiosarajevo.ba
Vatrena Indira Levak u ljetnom hitu "Istina i laž"
Foto:Promo / Levak: Pokazat ću sve što mogu
Indira Levak , bivša pjevačica grupe Colonija u morskom okruženju i zanimljivim kostimima predstavila svoju novu pjesmu i spot “Istina i laž” .

Pjesma „ Istina i laž“ prava je ljetna pjesma s latino prizvukom koja će vas pokrenuti u vrućim ljetnim noćima. Indira je najavila da će u samostalnom muzičkom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju muzičku širinu i neće se ničim ograničavati, tako da od njenog albuma koji izlazi početkom jula publika očekuje neočekivano.

Istina i laž oduševila me na prvo slušanje, muziku potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara , baš kakva treba biti, latino-ljetni hit,“ izjavila je Indira koja pršti seksepilom u novom spotu koji potpisuje redatelj Danijel Tipura.

„Istina i laž“ je pjesma s kojom će pjevačica Indira Levak prvi put samostalno nastupiti na predstojećem Splitskom festivalu, a ujedno i posljednji singl prije izlaska samostalnog albuma ove harizmatične pjevačice.

Cijela priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da prekrasne kreacije dizajnerica Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj ljetni spot.Levak: Pokazat ću sve što mogu  - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije