Žena i ljubavnik htjeli do hotela, u taksiju ih dočekao njen muž

Radiosarajevo.ba
Žena i ljubavnik htjeli do hotela, u taksiju ih dočekao njen muž
Foto: Pixabay / Ilustracija
Udata žena iz Kolumbije i njen ljubavnik pozvali su Uber kako bi što prije došli do hotela, ali u taksiju koji je stigao po njih dočekao ih je ni manje ni više nego iznenađeni muž.

Žena poznata samo pod imenom Yeimy i ljubavnik Jesus Barrios bili su u tajnoj vezi više od godine dana, a prije tri dana htjeli su uživati u privatnosti hotela pa su odlučili pozvati Uber kako bi ih odvezao.

No ono što Yeimy nije znala jest da je njen suprug posudio auto od prijatelja i koristio njegovo korisničko ime Leonardo kako bi vozio večernju smjenu pod njegovim imenom.

Prema pisanju El Espectadora, niko od učesnika ove drame nije znao što se događa dok se nisu svi zajedno našli u taksiju, kad su Yeimy i njen suprug prepoznali jedno drugo, prenosi metro.co.uk

I dok jedni tvrde da su se dvojica muškaraca potukli i da je ih Yeimy morala razdvajati, drugi kažu da je par odmah izašao iz auta kako bi izbjegli bijes prevarenog muža.

Ono što je najgore jest da je u cijeloj priči najgore prošao suprug koji, osim što je doznao za ženinu aferu i vidio je s ljubavnikom, još strahuje od Uberove tužbe zbog korištenja tuđeg profila na aplikaciji za vožnju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije