Željela je samo da se naspava, a onda je probudio par koji je imao seks na ulici

Radiosarajevo.ba
Željela je samo da se naspava, a onda je probudio par koji je imao seks na ulici
Foto: Slobodna Dalmacija / Ilustracija

Porodica iz Plymstocka u Engleskoj nije bila sretna kad su ih u 04:30 ujutro probudili muškarac i žena koji su se seksali na ulici. U Facebook grupi pod nazivom Plymouth Gossip girls, žena je 'nepristojnom' paru napisala poruku.

Otkrila je da njihova 'nedjela' i upozorila nepoznati dvojac da sljedeći put budu obzirniji prema ljudima koji spavaju.

"Jutros u 04:30, nepristojno su me probudili muškarac i žena koji su se seksali na ulici! Bili su jako bučni, (čak su probudili i mog psa iz dubokog sna), ona više od njega. Susjedi i ja znamo da joj je bilo super ... dva puta. U svakom slučaju, ako ste ta žena molim vas da budete tiši sljedeći put kad ćete se seksati u stambenoj ulici", napisala je.

Dodaje i kako je soba u kojoj se nalazila bila barem 10 metara od mjesta gdje je par bio te da se između njih još nalazilo i drvo i grmlje, a da je ona čula sve. No, iako su joj možda upropastili san, čini se kako je ona ta koja se posljednja smijala.

"Uživala sam u osvjetljavanju svog prilaza i iskakanju da bih ih pitala jesu li uskoro gotovi kako bih mogla nastaviti spavati", kazala je no nije otkrila kako su reagirali, piše Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije