'Zbog mog izgleda, svi su uvjereni da me suprug vara...komentari su jako zlobni'

0
Radiosarajevo.ba
'Zbog mog izgleda, svi su uvjereni da me suprug vara...komentari su jako zlobni'
Foto: Instagram / Larry i Carla White

Carla (29) i Larry White (31) upoznali su se na aplikaciji za upoznavanje prije tri godine. Par iz San Diega vjenčao se devet mjeseci kasnije i zajedno su tri godine.

Iako je Carla 'uvijek bila vrlo samouvjerena', jer je njen partner uvijek sve prihvaćao kod nje - priznaje da suočavanje sa zločestim komentarima na račun njenog tijela 'nije ugodno iskustvo'.

Carla, koja je htjela smršavjeti kako bi poboljšala svoje šanse za trudnoću, odlučila je podijeliti sve pojedinosti o svom putovanju na svojim društvenim mrežama.

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

"Dobivala sam jako ružne komentare o svom izgledu. Ljudi su me pitali zašto bi Larry bio s nekim poput mene", ispričala je Carla koja ima i sindrom policističnih jajnika (PCOS).

"Neki od najbolnijih komentara koji mi padaju na pamet su da on sigurno vodi dobrotvornu udrugu 'Make-A-Wish' ili da me sigurno vara jer sam 'tako debela'", dodala je.

"Sigurno nije ugodno čitati takve komentare, ponekad se rastužim, ali uglavnom ne dopuštam da to utječe na mene", priznaje.

Carla je prošle godine dobila djevojčicu po imenu Lucy - a sada je usredotočena na postizanje zdrave težine kako bi bila najbolji roditelj.

"Trenutno sam teža nego ikad prije jer sam se jako udebljala nakon poroda zbog hormonalne neravnoteže. Zbog svoje kćeri želim biti mršavija i zdravija", rekla je.

Unatoč negativnim komentarima na internetu, Carla, koja se zalaže za pozitivan odnos prema tijelu, ima i veliku zajednicu istomišljenika koji podržavaju njenu vezu, piše portal 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije