Zauzeti i slobodni, šta vam kaže ljubavni horoskop za april

Radiosarajevo.ba
Zauzeti i slobodni, šta vam kaže ljubavni horoskop za april
Kojem znaku će proljeće donijeti novu ljubav, kojem nemir u srcu, a kojem konačni rastanak? Bilo da ste u paru ili sami, mlađi ili stariji, saznajte kakva će vaša ljubavna sudbina biti u aprilu 2017.

1. OVAN

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem partnerstva će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni već početkom mjeseca i zadržati se tamo do samog kraja travnja/aprila. Bit ćete skloni da nešto krijete od bračnog ili emotivnog partnera. Vaše čudno ponašanje izazivat će sumnju kod vašeg partnera, što može dovesti do nesuglasica i zahlađenja u odnosima. Nakon nekog vremena napetosti, konačno ćete izaći iz faze šutnje i nadoknaditi dane povučenosti. Nećete izravno reći partneru što je bio razlog vašeg čudnog ponašanja  i o čemu ste toliko šutjeli. Umjesto toga ćete mu ispričati nekoliko verzija i ostaviti ga da sam donese zaključak. Nakon toga će se vaš odnos vratiti u ravnotežu, piše portal Astrologija.

Ako ste slobodni:

Venera, koja će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni može vam donijeti susret s bivšom ljubavi, što će u vama probuditi stara osjećanja. Bivša ljubav neće biti ravnodušna, pa bi moglo doći do obnavljanja nekadašnje veze. Romantika će trajati dva-tri tjedna, do pred kraj mjeseca. Onda ćete povesti razgovor o onome što je dovelo do toga da se raziđete kada ste prvi put bili u vezi. Ako ne uspijete prebroditi prošlost, ovog puta ćete se razići zauvijek.

Stariji Ovnovi će se uplesti u tajnu vezu i imat će velika očekivanja, jer će idealizirati drugu osobu. To će potrajati relativno kratko. Jedan nepromišljen potez druge osobe razbit će im iluzije i vratiti ih u realnost.

2. BIK

Ako ste u vezi:

Partner vam je privržen i nastojat će da vam udovolji. Vi ćete s druge strane, biti povučeni i zaokupljeni svojim problemima, pa nećete dovoljno pažnje posvećivati partneru. Vaš planet, Venera će biti retogradna do polovice travnja. To će vas činiti udaljenim od partnera, pa se ovaj može osjećati zapostavljeno i to će ometati vaš odnos.

U drugoj polovici travnja/aprila Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete se i vi okrenuti partneru i nastojat ćete nadoknaditi propušteno. Pokazat ćete partneru da vam je važan tako što ćete izaći na neko mjesto gdje oboje volite biti. Obasipat ćete voljenu osobu malim znacima pažnje. Najvažnije je da iskreno pokažete svoje osjećaje.

Ako ste slobodni:

Netko koga poznajete od ranije, a koga niste duže vrijeme vidjeli, ponovno će se pojaviti u vašem životu. Kako ste i ranije imali simpatije prema toj osobi, poželjet ćete je zavesti. Pri tome ćete djelovati tajanstveno i karizmatično, čime ćete privući pažnju druge osobe.Između vas dvoje će doći do avanture koja će biti kratkog vijeka jer će vam druga osoba priznati da ima druge planove u životu, ali da vam nije mogla odoljeti. Stariji Bikovi će biti zainteresirani za avanture. Bit će vrlo aktivni i dinamični u svojim avanturama, mada su po prirodi ležerni.

3. BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Predložit ćete bračnom ili emotivnom partneru nešto što možete raditi zajednički, a što se odnosi na vaš zajednički život, obitelj i što vam donosi poboljšanje kućnog proračuna. Oboje ćete se složiti oko uljepšavanja vašeg stambenog prostora. Partner će biti oduševljen vašim prijedlozima i uključit će se u zajednički rad na onome oko čega se dogovorite.

U drugom dijelu travnja/aprila ćete otići na kraći izlet s voljenom osobom na mjesto gdje je lijepa priroda i gdje se možete oboje opustiti i uživati. To može biti planinski krajolik ili neko jezero. Na tom putovanju ćete upoznati zanimljive ljude s kojima ćete se družiti. Voljenoj osobi ćete poklanjati više pažnje na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Nedostajat će vam osoba s kojom ste ranije bili u vezi. Shvatit ćete da je bio pogrešan potez to što ste se razišli i počet ćete razmišljati kako stupiti u kontakt s njom. U slučaju da je uzrok razlaza bio do vas, vašom greškom, bit ćete spremni to ispraviti, a ako je to bilo zbog druge osobe, bit ćete spremni oprostiti. Naći ćete način da se vidite s bivšim partnerom i imat ćete realne šanse da obnovite vezu, ali pod uvjetom da ne čekate dugo.Stariji Blizanci bit ćete privučeni osobom koja će vam slati suptilne signale da joj se sviđate. Nakon što joj priđete, ubrzo ćete saznati da je u vezi ili braku, ali ćete pristati na tajnu vezu jer će vam se osoba vrlo svidjeti.

4. RAK

Ako ste u vezi:

Primijetit ćete kako se vaš partner trudi poboljšati uvjete vašeg zajedničkog života i da zbog toga nema dovoljno vremena da se posveti vama onoliko koliko biste vi to željeli. Prihvatit ćete njegovu zauzetost obvezama kao znak pažnje i podržat ćete ga tako što ćete se prema njemu odnositi brižno, onako kako to samo vi umijete.

Osjećat ćete potrebu za izlascima i druženjem, ali nećete uspijevati dogovoriti se s prijateljima i organizirati se. Partner će vam priskočiti u pomoć tako što će on sam organizirati poneki zajednički izlazak i prirediti vam nešto što vi volite. Primjerice, odlazak na predstavu koju želite pogledati ili u kino, na koncert i slično. To će vas činiti sretnim.

Ako ste slobodni:

Dulje vrijeme vam se sviđa osoba koja je često u vašoj blizini, a koja je i fizički blizu vas jer stanuje u bližoj okolici. Često se srećete, a poznajete se i preko zajedničkog prijatelja.Nagovorit ćete prijatelja organizirati zajednički izlazak i krenut ćete u osvajanje. Vaša simpatija se neće opirati izravno vašem udvaranju, ali će se praviti da to ne primjećuje ili zaista neće to primjećivati. Nećete biti sigurni je li ta osoba rasijana i u svom svijetu ili nije zainteresirana za vezu.

5. LAV

Ako ste u vezi:

Imat ćete osjećaj da se vaš partner udaljava od vas i bit će vam jasno da je to zbog vašeg nastojanja da se istaknete u društvu i zauzmete bolje pozicije. Vašem partneru je potrebno da se istaknete u vašem braku, emotivnoj vezi, obiteljskim stvarima. Ako na vrijeme uvidite što vam je važnije i tko vam je važniji, izbjeći ćete nesuglasice i zahlađenje u odnosima.

Vašem partneru je potrebna vaša podrška jer ne može sve sami. Zbog toga nemojte izbjegavati svoje obiteljske odgovornosti, pogotovo ako imate djecu. Posvetite više pažnje obitelji. Sklad u vezi s partnerom ostvarit ćete tako što ćete biti prisutni i aktivni u rješavanju važnih zajedničkih i obiteljskih pitanja. Budite oslonac voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Ako ste od nedavno slobodni, jer vas je partner s kojim ste bili u vezi ostavio, nećete prihvatiti kraj veze i nastojat ćete svim raspoloživim sredstvima uvjeriti bivšeg da je pogriješio i da ste vi jedina i prava osoba s kojom treba biti u vezi. Ovaj će se opirati i udarati kontru, što će dovesti do usijanja i otvorenog sukoba između vas dvoje. Ako ste dulje vrijeme slobodni, poželjet ćete avanturu s jednom osobom, ali će ova htjeti više od avanture i neće vas pustiti na miru.Nešto starijim Lavovima će odgovarati susret s osobom s kojom su nekada bili u vezi. Bivši će vam priznati da je još uvijek zaljubljen u vas. Vi iz principa nećete priznati da niste preboljeli tu vezu i nećete se lako prepustiti osvajanju.

6. DJEVICA

Ako ste u vezi:

Uviđate da je neophodno da više vremena i pažnje posvetite vašem bračnom ili emotivnom partneru jer ste već više puta propustili važne zajedničke trenutke i počeli ste se udaljavati jedno od drugog. Imate potrebu da nadoknadite propušteno i pobrinut ćete se da to učinite, što će oduševiti vašeg partnera.

Mada niste skloni pokazivanju emocija, voljenoj osobi ćete poklanjati nježnost i imat ćete bolji osjećaj za njezine potrebe i raspoloženja, što će vam donijeti bolju bliskost i zajedničke trenutke u kojima ćete oboje uživati. Venera će se retrogradno vratiti u vaše polje braka i ljubavi i činit će vas romantičnim i zanesenim, što će vašeg partnera činiti sretnim.

Ako ste slobodni:

S osobom koja vam se duže vrijeme sviđa i s kojom ste već bili u kratkoj vezi, ne uspijevate se uskladiti. Vaš odnos je promjenjiv. Trenutak ste blizu jedno drugom i čini vam se da je to prava osoba za vas, a trenutak se oko nečeg ne možete složiti pa se počnete udaljavati. Tijekom travnja moći ćete vašu vezu obnoviti i oboje se uozbiljiti. Shvatit ćete da vam je stalo jedno do drugog i da sitnice ne smiju stajati na putu vašoj sreći. Prilagodit ćete se.

Nešto starije Djevice će se zaljubiti i bit će zanesene i u oblacima. Ovo je za vas povoljan mjesec za ljubav, ali pod uvjetom da ne ponavljate stare pogreške. Ako ovog puta bude ozbiljno, nemojte se uplašiti i povući.

7. VAGA

Ako ste u vezi:

Izabrat ćete pravi trenutak da partneru kažete što ste isplanirali promijeniti u izgledu vašeg zajedničkog doma. Kako on u tom trenutku neće moći naći primjedbu, uspjet ćete ga nagovoriti da vam se pridruži i da zajedničkim snagama i sredstvima obavite nešto što duže vrijeme odgađate. Kada to završite, uvjerit ćete se da je to bila dobra odluka.

Nedostaju vam zajednički trenuci, izlasci i druženja. Nakon što završite proljetno sređivanje, predložit ćete partneru izlet u prirodu, gdje možete provesti lijep vikend udvoje. Kako će vaš plan uspjeti, i naredni vikend ćete provesti na sličan način, samo ćete ovog puta pozvati i zajedničke prijatelje. Uživat ćete u provodu i bit ćete zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Odlučili ste da vam sloboda više ne odgovara i da ćete se bolje osjećati ako prekinete samački život i nađete nekog s kim možete dijeliti zajedničke trenutke. Kako još ne poznajete osobu koja bi vam odgovarala kao budući partner, potrudit ćete se da je upoznate. Prilika će vam se pružiti na zabavi kod jednog prijatelja ili tijekom izlaska. Upoznat ćete osobu koja posjeduje kvalitete koje cijenite. Ako budete spontani, iskreni i šarmantni, nova veza je na pomolu.

Starije Vage će biti u prilici birati između bar dvije osobe koje će biti zainteresirane za vezu s njima. Odaberite onu koja pokazuje lijepe manire. Druga osoba je dobrostojeća, ali naviknuta da sve dobiva zahvaljujući novcu.

8. ŠKORPION

Ako ste u vezi:

Trebate podršku i osjećaj da ste voljeni i nekome potrebni. To će vas motivirati da se više dajete u odnosima s bračnim ili emotivnim partnerom i da na prvo mjesto stavljate potrebe svog partnera. Vaš partner će biti ugodno iznenađen vašom brigom jer to ne pokazujete često na toliko očigledan način. U svakom slučaju će to znati cijeniti.

Kako ćete osjećati pojačanu potrebu da veći dio slobodnog vremena provodite u društvu voljene osobe, pokazat ćete inicijativu za zajedničku zabavu i provode. Znate dobro što vaš partner voli i što ga zabavlja, pa čak i ako vi imate nešto drugo od zabave što više volite, ovog puta ćete se prilagoditi partneru. Iznenadit će vas što ćete se oboje odlično zabavljati.

Ako ste slobodni:

Osoba s kojom ste u prošlosti imali skladnu vezu i koju još uvijek niste preboljeli, odjednom će se ponovno pojaviti u vašem životu zahvaljujući Veneri koja se retrogradno vraća u vaše polje ljubavi i tu ostaje većim dijelom travnja. Između vas i bivšeg partnera probudit će se ponovno nekadašnja osjećaje i oboje ćete poželjeti pokušati ponovno. Ovakva šansa se pruža možda samo jednom u životu. Potrudite se da ovog puta ne uprskate i dajte sve od sebe.

Stariji Škorpioni će biti otvoreni za udvaranja, ali će im više odgovarati zabava od bilo čega ozbiljnog na ljubavnom polju. Jedna osoba koja vas već duže vrijeme pokušava zavesti bit će blizu toga da uspije u svojoj namjeri.

9. STRIJELAC

Ako ste u vezi:

Zajednički trenuci s voljenom osobom bit će usmjereni na rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Nešto što duže vrijeme odgađate, sada će se konačno moći realizirati jer ćete se oboje usuglasiti i potruditi oko toga. Jedno drugome ćete pružati oslonac i podršku, što će dovesti do pojačane bliskosti. Imat ćete više vremena jedno za drugo.

Odgovarat će vam da s partnerom razgovarate o temama o kojima volite razgovarati, a u posljednje vrijeme niste imali vremena za to, jer ste oboje bili zaokupljeni svatko svojim obvezama. Zajednički izlasci i provod su vam potrebni kako biste se opustili, a za to ćete se uspjeti organizirati u drugoj polovici travnja/aprila.

Ako ste slobodni:

Sunce većim dijelom travnja/aprila prolazi kroz vaše polje ljubavi, gdje je egzaltirano, što će vas činiti punim inicijative u traženju osobe s kojom bi mogli ući u novu emotivnu vezu. Privlačit će vas osobe od akcije, avanturističkog duha i strastvene. Takvu osobu možete upoznati na mjestima za zabavu, ali i u prirodi ili sportskim terenima, ako budete izlazili na rekreaciju. Vi volite dinamiku u vezi i nije vam od primarne važnosti koliko će veza trajati.

Nešto stariji Strijelci će tražiti kvalitetu na prvom mjestu i bit će u prilici upoznati osobu koja će zadovoljavati njihove kriterije. Ostaje vam još provjeriti zadovoljavate li vi potrebe osobe koja vam se svidi.

10. JARAC

Ako ste u vezi:

Zajedničko vrijeme s voljenom osobom će vam biti važnije od stalne posvećenosti poslu i životnim ciljevima. Izlasci s partnerom u kazalište, kino, koncert ili odlazak na izlet u prirodu kada je lijepo vrijeme predstavljat vam izvor pozitivne energije i činit će vas motiviranim, vedrim i punim inicijative, što će se sviđati vašem partneru.

Bit ćete više nego obično posvećeni vašoj obitelji i potrudit ćete se da vaš dom zablista. Partneru ćete predložiti vaše zamisli o uljepšavanju izgleda vašeg doma, a partneru će se to svidjeti, pa ćete zajedničkim snagama to provesti u djelo. Imat ćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje, što će vas još više zbližiti i poboljšati vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni:

Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje ljubavi, što vam može donijeti susret s bivšim partnerom. Kako nećete imati nikoga tko bi vam mogao privući pažnju, ovaj susret će u vama pokrenuti nekadašnje osjećaje, a nakon nekoliko susreta ćete zaključiti da je i bivši partner zainteresiran da ponovo pokušate. Postoje izgledi na uspjeh, pod uvjetom da ne ponovite greške koje su prvi put dovele do raskida. Na to naročito pripazite jer ćete biti skloni ponavljanju pogrešaka.

Nešto starijim Jarčevima neće odgovarati izlasci i zabava. Umjesto toga, počet ćete se tajno viđati s jednom osobom koja nije slobodna, a koja vas od nedavno zavodi i djeluje vam privlačno.

11. VODENJAK

Ako ste u vezi:

Vaš bračni ili emotivni partner i vi imat ćete mnogo ideja i prijedloga o tome kako bi mogli poboljšati vaš zajednički život i unaprijediti vašu emotivnu vezu. Odgovarat će vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se bolje organizirate oko zajedničkih planova, a bit će vam i zabavno.

Odgovarat će vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i u prirodu. Ljepše vrijeme će u vama pokrenuti potrebu da se više krećete. Kako oboje imate zajednička mjesta na koja volite odlaziti, organizirat ćete izlete na planinu, rijeku, jezero, gdje god budete mogli pobjeći od gužve i gdje možete provesti vrijeme nasamo s voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Imat ćete dobar nastup pred osobom koja vam se sviđa i uspjet ćete privući njenu pažnju. Potrudit ćete se da se prethodno dobro informirate o tome što vašu simpatiju zanima, što voli, za kakve se ljude interesira i predstavit ćete joj se upravo kao netko koga zamišlja kao idealnu osobu. Pazite da ne pretjerate, jer ako se budete previše pretvarali da ste ono što niste, doživjet ćete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspjet ćete je dobiti i ući u novu vezu.

Nešto stariji Vodenjaci će biti strastveni i pune samopouzdanja. Neće oklijevati da osobi koja im se sviđa priđu izravno i s riječi prijeđu na djela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspjeh. Dalje se već moraju dokazati.

12. RIBE

Ako ste u vezi:

U odnosima s bračnim ili emotivnim partnerom bit ćete dobrog raspoloženja i pružat ćete pozornost, nježnost, iskrene emocije, što će odgovarati i vama i vašem partneru. Lijepo ćete se slagati oko svih važnih stvari i osmisliti zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo. Svom partneru ćete prenositi svoje dobro raspoloženje.

Zajedničke planove o kojima ste ranije razgovarali s partnerom, a niste iz nekog razloga imali mogućnosti ili vremena provesti u djelo, tijekom travnja ćete biti u mogućnosti ostvariti. Vaš partner će se zajedno s vama potruditi da ono što je i vama i njemu važno dođe na dnevni red i počne se rješavati. Uživat ćete i u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni:

Promijenit ćete nešto u svom izgledu i nastupu što će imati pozitivan efekt. Privlačit ćete pažnju i poglede drugih i lako ćete zaključiti kome se sviđate, pa ćete moći odabrati osobu koja bi vama odgovarala kao partner. Kako će vam se samopouzdanje pojačati, odlučit ćete poduzeti odgovarajuće korake kako bi osobu, koja vas privlači, bolje upoznali i kako bi je šarmirali. Na pragu nove emotivne veze bit ćete već u drugoj polovici travnja/aprila.

Nešto starijim Ribama prilazit će nekolicina udvarača. Bit ćete mudri i nećete se upuštati u emotivne veze na prvi pogled, već ćete procijeniti da li netko od ovih, koji kruže oko vas, zaista odgovara vašim kriterijima

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije