Ovo su dva horoskopska znaka koja vas nikada neće slagati

Radiosarajevo.ba
Ovo su dva horoskopska znaka koja vas nikada neće slagati
Iako bi svako ponekad iskrivio istinu ako ga situacija primora, ova dva znaka će uvijek reći istinu u lice, kakva god bila.

Ovan

Pripradnici ovog znaka su veoma iskreni, a najvažniji razlog jeste to što nemaju volje za lažima niti žele svoju energiju da troše na takve stvari. Čak i po cijenu da nekoga povrijede svojom iskrenošću, prije će izabrati to nego da slažu za bilo šta. Oni i žele da kažu ono što misle i da drugima to daju do znanja, a to isto očekuju i s druge strane. Često umiju da povrijede druge svojim otvorenim razmišljanjem pa im poslije bude žao, ali i poslije nekog vremena opet bi isto postupili.

Strijelac

Za Strijelca se slobodno može reći da je najiskreniji znak u horoskopu. Ponekad ljudi ovog znak umiju da pretjeraju sa prepričavanjem priča iz svog života ili života prijatelja, ali to je uglavnom radi zabavljanja društva. Međutim, laži ne vole ni u kom slučaju, to će izbjeći čak i kada sami vide da je to možda bolje za nečije dobro. I najgoru istinu uvijek će reći, jer smatraju da je tako najbolje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije