Ova tri horoskopska znaka će tokom februara uživati u ljubavi

Radiosarajevo.ba
Ova tri horoskopska znaka će tokom februara uživati u ljubavi
Pixabay / Ilustracija
Divlje strasti i požuda su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Ovan

Februar je pun strasti i erotike. Mars i Venera su u Ovnu. Venera je planeta ljubavi a Mars je planeta strasti. Kada su u istom znaku raspoloženje je vatreno a ljubavna iskustva intenzivna. Mars je vladar Ovna, a Venera je vladar kuće parova Ovna, to znači da je uticaj pojačan.

Februar je nepredvidljiv, budući da Jupiter kreće retrogradnim hodom, u kući parova Ovna i da su Venera i Mars nepredvidljivi susedi Uranu. Februar je eksplozivan mjesec, događaji mogu biti predivni i veličanstveni ili dramatični, nepredvidivi, neizbježni i van kontrole.

Vaga

Februar je najstrastveniji mjesec za Vage. U kući parova Vage nalaze se Venera, Mars i Uran, eksplozivna kombinacija, a u kući erotike nalaze se Sunce i Merkur. Vladari tih kuća su dobro smješteni, ali iako je to tako, ova kombinacija je opasna i katkad nemoguća za kontrolisanje. Jupiter u Vagi to pojačava s obzirom na to da on ne voli ograničenja.

Tokom februara u vašem ljubavnom životu sve je moguće: divlji seks, zaljubljenost do očaja, vatreno udvaranje, potraga za boljom polovinom, udruženje snaga s voljenom osobom kako bi postigli nešto posebno, turbulentne ljubavne priče s dramatičnim dešavanjima i bučnim raspravama.

Strijelac

Februar naglašava dvije strane vaše prirode. Venera, Mars i Uran, smješteni u kući ljubavi i seksa Strelca stimulišu vašu divlju, instinktivnu i strastvenu stranu. S druge strane, Sunce i vladar kuće parova, Merkur, prolaze kroz kuću uma i naglašava vašu racionalnu prirodu. Koja će strana prevagnuti? Najvjerovatnije primitivni instinkti i oslobodićete osjećanja kroz nepromišljene akcije.

Tek nakon toga će vaš um početi da filtrira i procjenjuje situacije. Moguće je i da ova dva utjecaja djeluju zajedno, na različitim poljima. Racionalan dio vas istaknuti će se u tradicionalnim vezama, a divlji dio vas u novoj ili slobodnoj vezi. Kako god bilo, februar ima veliki potencijal za snažna ljubavna iskustva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije