Zanimljiva optička iluzija otkriva jeste li neodlučna ili dobrodušna osoba

0
Radiosarajevo.ba
Zanimljiva optička iluzija otkriva jeste li neodlučna ili dobrodušna osoba
Foto: X.com / Šta vidite?

Nova optička iluzija može otkriti jeste li neodlučni ili dobrodušni samo na temelju onoga što prvo vidite.

Kažu da slika opisuje hiljadu riječi - a ova nije iznimka. Optičke iluzije dugo su zbunjivale internet, a mnogo puta te slike zapravo ne otkrivaju ništa o našoj osobnosti ili emocijama. Ali, pružaju dobru zabavu - što je sjajno kada više ne znate što raditi sa svojim mališanima, piše Mirror.

Međutim, nova optička iluzija može otkriti jeste li neodlučni ili dobrodušni samo na temelju onoga što prvo vidite. Zaintrigirani? Bacite pogled na sliku ispod...

Memorijalna šetnja za tragično stradale doktorice Almu Suljić i Azru Spahić

Memorijalna šetnja za tragično stradale doktorice Almu Suljić i Azru Spahić

Prema stručnjakinji za optičke iluzije Mii Yilin, ako prvo vidite osobu koja gura kuglu uz brdo, onda ste "neodlučna" osoba. To utiče na sve u vašem životu - od onih velikih rizika poput preuzimanja novog posla ili preseljenja u novu zemlju, do "sitnih svakodnevnih odluka" kao što je kakvu kavu ćete naručiti.

"Imate tendenciju biti preopterećeni kada imate više opcija i na kraju odugovlačite jer želite napraviti savršen potez", dodala je Yilin.

"Vaš strah od odbijanja sprječava vas da riskirate i postignete veći uspjeh. Trebali biste više vjerovati svojoj intuiciji i upamtiti da je jedini neuspjeh ne pokušavati".

Međutim, ako prvo vidite profil muškarca, vi ste vrlo nesebična osoba, osoba koja "tuđe potrebe uvijek stavlja iznad svojih".

"Često se brinete jesu li vaši prijatelji i porodica dobro i učinit ćete sve što je u vašoj moći da ih usrećite", navodi Yilin.

"Ponekad to može biti izolirano - osjećati da nikome nije stalo na isti način do tebe - ali samo znaj da je tvoje dobro srce neprocjenjivo i dar je mnogima čak i ako nije uzvraćeno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije