Optička iluzija: Ova tetovaža će vas ostaviti bez teksta

0
Radiosarajevo.ba
Optička iluzija: Ova tetovaža će vas ostaviti bez teksta
Foto:Printscreen / Tetovaža koja je optička iluzija rupe u glavi

Optičke iluzije su zabavan način testiranja našeg vida, ali jedan je čovjek želio zauvijek obilježiti jednu u obliku tetovaže i to na svojoj glavi.

Tattoo umjetnik Matt Pehrson, koji radi u Zion Tattoo Company u Utahu, SAD, podigao je svoje vještine tetoviranja na potpuno novi nivo nakon što je stvorio izuzetno realističan dizajn na stražnjoj strani lubanje svog prijatelja Ryana, piše Mirror

Dizajn je vješto sastavljen od debelih crnih linija koje ostavljaju dojam ogromne rupe u Ryanovoj glavi, zajedno s nekim prilično pametnim sjenčenjem za stvaranje iluzije i definitivno je natjeralo ljude na komentiranje.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Matt je uspio zbuniti hiljade svojih pratitelja na Instagramu i uskoro je postao viralan na internetu. Slika, koja je izvorno objavljena na njegovom Instagram računu još u aprilu 2020., nedavno se ponovno pojavila na internetu i dobila je više od 12.000 lajkova, piše Večernji List.

Ovdje možete vidjeti kako to izgleda: 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije