Njoj je 80, njemu 26 godina i u braku su od 2015: Opet su u žiži javnosti zbog rođendanske čestitke

0
Radiosarajevo.ba
Njoj je 80, njemu 26 godina i u braku su od 2015: Opet su u žiži javnosti zbog rođendanske čestitke
Foto: Facebook / Gary i Almeda

Gary Hardwick imao je samo 18 godina kada je 2015. oženio tada 72-godišnju Almedu, i to samo dvije sedmice nakon što su se upoznali na sahrani Almedinog sina. Njihovo vjenčanje koštalo je samo 200 dolara, a od tada svoju ljubav redovito dijele na TikToku.

Iako je njihov profil više puta prijavljivan zbog neprimjerenog sadržaja, to ih nije spriječilo da i dalje dijele priču o svojoj ljubavi, a Gary je sada "svojoj lutki" uputio i online čestitku povodom njezina 80. rođendana.

"Uklonili smo neke od naših sadržaja koji su bili prijavljeni zbog ‘seksualno eksplicitnog sadržaja‘", otkrio je Gary njihovim vjernim pratiteljima, kojih imaju više od 50.000.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Uprkos njihovoj velikoj razlici u godinama, par tvrdi da su jako zaljubljeni i to potkrepljuju objavama na društvenim mrežama.

"Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove koje smo uvijek savladavali, a gledajući unatrag, to nas je uistinu samo ojačalo", rekao je Gary, prenosi The Sun.

Otkrio je i da su ga oduvijek privlačile starije žene, a to je prvi put primijetio kad se sa samo osam godina zaljubio u svoju učiteljicu iz škole. Zaljubljeni mladić otišao je toliko daleko da je čak istetovirao svoje i Almedino ime na svojim prsima.

"Almeda je toliko mlada u duši da nam godine nikada ne smetaju, nikada zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišao moje molitve onoga dana kada je ona ušla u moj život", rekao je zaljubljeni Gary.

Priznao je i da im 2021. nije bilo lako jer su se oboje borili s koronavirusom, no činilo se da su se i dobro zabavljali tijekom karantene - mazili su se i pjevali serenade jedno drugome.

@_garyandalmeda_

The happiest couples are unbothered by the opinions of others. ❤️🥰 #fyp #agegap #agegaplove #garyandalmeda #love

♬ we fell in love in october - Speed - Ren

Gary danas ima 26 godina, a njegova je supruga nedavno proslavila 80. rođendan. Svojoj supruzi tepa da je ona "njegova lutkica", a opisuje je kao najčudesniju suprugu na svijetu.

"Sretan rođendan najčudesnijoj ženi na svijetu. Danas nije samo tvoj dan, nego što je najvažnije, danas slavimo rođenje tako divne žene istinski zlatnog zlatnog srca. Ja sam najsretniji muž jer se svakog dana mogu probuditi pored tebe. Činiš me najsretnijim čovjekom svakog dana i želim te uvijek činiti najsretnijom ženom. Zaslužuješ cijeli svijet i do svojeg zadnjeh daha borit ću se da ti ga pružim", poručio joj je putem Instagrama.

"Svi moji najsretniji trenuci su upravo trenuci koje dijelim s tobom. Nadam se da ćeš danas proslaviti najbolji rođendan i nadam se da ćeš uživati u svim svojim iznenađenjima, ljubavi moja. Ti si zaista ljubav mog života i volim te sa svakim otkucajem svoga srca. Slavimo moju kraljicu! Sretan ti rođendan, lutko moja", bile su završne riječi čestitke.

Gary je također otkrio da je svojoj supruzi pripremio čak i romantičnu večeru.

"Losos mariniran u vinu uz kvalitetno vino za večeru, rođendanska torta i još iznenađenja za moju lutku", napisao je na Instagram objavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije