Nova ljubav na pomolu: Šta se dešava između Taylor Swift i američkog ragbiste?

2
Radiosarajevo.ba
Nova ljubav na pomolu: Šta se dešava između Taylor Swift i američkog ragbiste?
Foto: Facebook / Taylor Swift

Čini se da je Travis Kelce, američki ragbista koji igra za Kansas City Chiefse, pažljivo slušao riječi Taylorine pjesme "Mastermind" s albuma "Midnights", jer nakon samo dva mjeseca udvaranja, pjevačka superzvijezda viđena je kako bodri odbranu Kansas City Chiefsa na utakmici koju je igrao.

Iako par nije potvrdio jesu li u vezi ili ne, fanovi se jako sviđa ova neočekivana kombinacija pa su pokrenuli smiješan trend na TikToku, obavještavajući svoje muške partnere da je Swift ta koja je stavila Kelceja "na mapu".

Iako se za povremene konzumente Hollywoodskih priča ovaj dvojac čini nespojivim, Billboard je sastavio priču o neobičnom paru po hronološkom redoslijedu, od američkog ragbiste koji je pokušao ispratiti trend razmjene ručno rađenih narukvica na Taylorinom koncertu, do Taylor koja zajedno sa ragbistinom majkom bodri Kelceja na njegovoj utakmici:

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

8. juli: Travis ide na koncert u sklopu "Eras" turneje.
Zvijezda američkog ragbija viđena je na Swiftinoj Eras turneji na stadionu Arrowhead u Kansas Cityju u julu, gdje se prvi put dovode u vezu Taylor i Travis.

26. juli: Travis pokuša stupiti u kontakt s Taylor, ali ne uspijeva.

U jednoj od epizoda podcasta "New Hights", kojeg vodi sa bratom, ispričao je kako je u toku koncerta pokušao šarmirati Swift time što bi joj poklonio svoju ručno rađenu narukvicu prijateljstva, međutim nije dobio priliku. Rekao je da Taylor mora sačuvati glas za 44 pjesme koje otpjeva u toku koncerta, tako da ne razgovara sa svakim prije i poslije koncerta. Ispričao je da je na narukvicu napisao svoj broj telefona. "Ne upoznaje se ni s kim, ili makar nije htjela sa mnom, pa sam to shvatio lično," rekao je sarkastično.

14. septembar: Travis ostaje tajanstven u vezi s Taylor
Tokom intervjua s voditeljem NFL+ Andrewom Sicilianom, Travis je donekle komentirao glasine. Potvrdio je svoju priču o pokušaju da započne udvaranje Taylor putem narukvice prijateljstva s Eras turneje, ali to je bilo sve što je želio otkriti. "Rekao sam što sam rekao. I mislio sam što sam rekao kad sam to rekao. I znate što - to je to", rekao je prije nego što je prekinuo daljnji razgovor o statusu njihove veze. "Neću govoriti dalje o svom privatnom životu."

Travis je zatim zadirkivao slušatelje rekavši: "Znam što želite čuti, a želite čuti više o tome i neću vam ispuniti tu želju!" Kad ga je Siciliano pitao je li Swift stupila u kontakt s njim, Kelce je odgovorio: "I to bi bilo sve", čime je završio intervju.

Travisov brat, igrač Philadelphia Eaglesa, Jason Kelce, također je bio upitan o toj kombinaciji tijekom intervjua. "Čuo sam te glasine i ne mogu ih komentirati", rekao je u vezi nagađanja o romansi.

17. septembar: Travis se smije na NFL komentare.
Tokom utakmice između Kansas City Chiefsa i Jacksonville Jaguarsa u nedjelju (17. septembra), NFL komentator Ian Eagle ubacio je nekoliko referenci na stihove Taylor Swift dok je komentirao potez Kelcea. "Kelce pronalazi prazno mjesto (blank space) za postizanje poena!" rekao je, aludirajući na pjesmu "Blank Space" Taylor Swift, koja je bila na vrhu Billboard Hot 100 ljestvice 2014. godine.

Rich Eisen s NFL Networka u svojem pretpripremnom izvješću koristio je mnogo referenci na pjesme Taylor Swift kad je šaljivo rekao: "Vidjeli ste to u četvrtak navečer, kad Travis Kelce nije bio tu, ostavio je 'prazno mjesto', ali mislim da se danas vraća i dokazuje da je 'anti-heroj'. Nikad ne izlazi iz 'stila'."

Sve je to bilo u zabavnom tonu, budući da se i sam Kelce kasnije oglasio na Eisenove komentare putem Instagrama, napisavši: "Dobro odigrano Rich... Dobro odigrano."

26. septembar: Kelce kaže da je Swift izgledala 'sjajno' na utakmici.
Jason i Travis su razgovarali o utakmici u svom podcastu "New Heights". "Hvala Taylor što je došla!" rekao je Travis. "To je bilo prilično hrabro. Da, to je bilo prilično hrabro. Samo sam mislio da je bilo sjajno kako su svi u loži imali samo pozitivne stvari za reći o njoj, prijatelji i obitelj - izgledala je sjajno. Svi su govorili o njoj u sjajnom svjetlu, i osim toga, dan je savršeno prošao za navijače Chiefsa, naravno."

"Vidio sam kako su navijači Chiefsa bili uzbuđeni što je bila tu", dodao je. "To je definitivno utakmica koju ću pamtiti, to je sigurno."

29. septembar: "Welcome to New York"
NBC je iskoristio pjesmu Taylor Swift "Welcome to New York" u televizijski promo nadolazeće utakmice Kansas City Chiefsa protiv New York Jetsa.

1. oktobar: Taylorina druga utakmica
Kansas City Chiefsi imali su zakazanu utakmicu protiv New York Jetsa, što je značilo da je Kelce ovaj put bio "na Swiftinom domaćem terenu" - Swift je vlasnica nekretnine u New Yorku. Ovaj put nije bilo iznenađenje što se pop ikona pojavila na stadionu MetLife kako bi podržala Kelcea i njegov tim. Stigla je sa skupinom poznatih prijatelja, uključujući Blake Lively i Ryana Reynoldsa.

Citirajući Taylor Swiftinu pjesmu: "Welcome to New York, it’s been waiting for you," objavio je službeni NFL račun na Twitteru Taylor Swift prije početka utakmice, dijeleći videozapise na kojima je pozdravljala druge na stadionu i uživala u utakmici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije