Za savršenu noć i nezaboravan seks: Uradite ove stvari i prepustite se uživanju

Radiosarajevo.ba
Za savršenu noć i nezaboravan seks: Uradite ove stvari i prepustite se uživanju
Foto: Profimedia / Ilustracija
Muškarci su mahom uvijek spremni za seks, i često im uopće nije potrebna predigra.

Dame, nažalost nemaju tu privilegiju i ako nisu izuzetno "zagrijane”, bez uvertire, seks se pretvara u potpuni fijasko, piše portal dnevno.rs.

Muškarci, ako želite da pored sebe imate zadovoljnu ženu, nikako nemojte preskakati "uvod”, a pred vama su najbolji načini da obogatite predigru.

Nemojte odmah preći na "vruća mjesta”

Vrat, grudi, bradavice i ostale erogene zone ostavite za kasnije. Mazite je po rukama, nogama i kosi, nemojte požurivati stvari jer se tako stiče utisak da ste sebični.

Ne žurite sa svlačenjem

Anticipacija je vaš najbolji prijatelj. Dopustite svojim dodirima da budu senzualni, a ne nervozni i puni iščekivanja. Nikako ne želite da ostavite utisak nezrelog tinejdžera!

Neka predstava počne!

Dok je svlačite, napravite iskustvo od toga. Strastveno ili nježno, vi odlučite, ali svaki komad garderobe posmatrajte kako ste korak bliži fantastičnom vrhuncu.

Lagano i nježno je uvijek bolje od grubog i brzog

Naravno, sve zavisi od situacije i raspoloženja, ali ako niste sigurni kako bi trebalo da postupite, izaberite senzualniji stil.

Održavajte kontakt očima

Žene su uglavnom vizuelni tipovi, pa im ova igrica često prija. Osjećat će se poželjnije, vatrenije i slobodnije. Osim toga, u očima se vidi sve, zato, samo naprijed!

Seksi šaputanje

Komplimenti i bezobrazno šaputenje imaju isti efekat. Pokušajte da pronađete balans, jer previše pohvala umije da zasmeta, ali s druge strane, ako budete pretjerivali s bezobraznim riječima, djevojka bi mogla da se osjeti jeftino.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije