Za ova tri horoskopska znaka kreće preporod od 10. marta: Desit će im se nešto lijepo

0
Radiosarajevo.ba
Za ova tri horoskopska znaka kreće preporod od 10. marta: Desit će im se nešto lijepo
Foto: Unsplash / Ilustracija / Horoskop

Od 10. marta će mladi mjesec u horoskopskom znaku Riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata.

Bilo da želite da napravite spisak za čitanje, da naslikate novu sliku ili ste pronašli neki drugi hobi, najbolje je vrijeme da oslobodite svoju kreativnu stranu.

A ova tri horoskopska znaka bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav.

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Rak

Horoskopski znak rak će otkriti nekoliko stvari u sebi koje prije nije vidio.

Trebat će vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svijet drugim očima. A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude vidjeti drugim očima.

A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav, piše Žena.

Škorpija

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imali težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav.

Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promijeni zauvijek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom donijet će vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izliječi ranjeno srce.

Veliki horoskop za mart: Jedan znak očekuje finansijsko blagostanje i velika sreća

Veliki horoskop za mart: Jedan znak očekuje finansijsko blagostanje i velika sreća

Ribe

Ribe su pod posebnim utjecajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama.

Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na stol. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osjećaje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije