Vjeruju da je legendarno čudovište: Bilo je u vodi svega 15 metara od obale

Radiosarajevo.ba
Vjeruju da je legendarno čudovište: Bilo je u vodi svega 15 metara od obale
Charlotte Robinson (12) bila je na odmoru sa svojom porodicom kad je kamerom uhvatila nešto za što vjeuje da je legendarno čudovište.

Naime, videosnimak koji je snimila 12-godišnja djevojčica na odmoru sa svojim roditeljima u Invermoristonu u blizini jezera Loch Ness, prikazuje Nessie kada je navodno iskočila samo 15 metara od nje, i to na prvom danu odmora, piše Mirror.

Legendarno se stvorenje navodno pojavilo na površini i ostalo tamo oko minutu, a zatim se nakon 7 minuta ponovo pojavilo na udaljenosti od oko 20 metara, ali ovaj put na manje od 60 sekundi. 

Bilo je oko 19 sati kada se Cherlotte pričinilo da vidi neobično stvorenje te ga je snimila svojim mobitelom.

Senzacionalno otkriće: Istina o čudovištu iz jezera Loch Ness

"Bilo je nešto u vodi nekih 15 metara od obale. Snimila sam ga. Imalo je vrat i glavu u obliku kuke”, rekla je djevojčica.

Stručnjak za Nessie Steve Feltham, koji je zadnjih 27 godina posvetio svoj život rješavanju misterije čudovišta iz Loch Nesasa, oduševljen je slikom.

"Potpuno sam uzbuđen u vezi ove fotografije, radi se o jednom od najboljih snimaka Nessi u zadnjih više godina", rekao je Steve Feltham prenosi Mirror.

Ove je godine do sada bilo četiri ukazanja čudovišta iz Loch Nessa. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije