Vjerni pas satima čekao da neko dođe spasiti njegovog druga: Pogledajte kako je doveo pomoć

0
Radiosarajevo.ba
Vjerni pas satima čekao da neko dođe spasiti njegovog druga: Pogledajte kako je doveo pomoć
Foto: Pexels / Njemački ovčari su odani prijatelji, i psima i ljudima

Snimak psa koji je prolaznika 'zamolio' da mu pomogne spasiti prijatelja, koji je upao u rupu na ulici, postao je viralan na društvenim mrežama. Na svu sreću, čovjek je razumio poruku koju mu je pas nastojao prenijeti, pa je ova priča imala sretan završetak.

Video je nastao u junu, ali nije navedeno o kojem se tačno gradu radi. Prošla su čak dva sata otkako je pas upao u rupu i toliko je njegov prijatelj čekao da neko prođe, kako bi doveo pomoć, piše Jutarnji.hr.

Na svu sreću, naišao je muškarac koji je razumio da se pas nije uzvrtio oko njega bez razloga. Osvrnuo se oko sebe i onda shvatio da pas traži njegovu pomoć za zatočenog prijatelja.

Turska odobrila: Osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske (14) bit će izručen Sjevernoj Makedoniji

Turska odobrila: Osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske (14) bit će izručen Sjevernoj Makedoniji

Iako veliki pas nije mogao izaći iz rupe, čovjek nije imao problema da ga izvuče. To je i napravio, a psi su se odmah počeli veselo igrati, oduševljeni što su opet zajedno. Čovjek je, onda, poklopio rupu na ulici, kako nijedna životinja ne bi opet upala u nju, jer neka druga možda neće imati tako vjernog prijatelja, koji će ostati uz nju i dovesti pomoć.

Pogledajte viralni video ovog događaja i sretnog završetka.

È diventato virale sui social media il video in cui un cane chiede aiuto a un passante per salvare il suo amico, che era caduto da una botola. Fortunatamente, l'uomo ha capito la situazione ed è riuscito a salvare l'animale. Dopo la pubblicazione è emerso che il video, girato all'inizio di giugno, dura in realtà due ore e si è scoperto che il cane ha aspettato a lungo prima di incontrare qualcuno. Ma per tutto questo tempo non ha mai abbandonato il suo amico che giaceva intrappolato sotto la botola. 👉 Video disponibile anche sul sito del @corriere (🎥 CorriereTv)

Posted by Corriere della Sera on Saturday, July 8, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije