Veliki sedmični horoskop: Neki će ugrabiti poslovnu priliku, a neki će iskusiti ljubavnu avanturu

0
Radiosarajevo.ba
Veliki sedmični horoskop: Neki će ugrabiti poslovnu priliku, a neki će iskusiti ljubavnu avanturu
Foto: Pexels / Ilustracija

Koga čekaju nova ljubavna osvajanja, a koga mali zastoj na poslu?

Ulazimo u završnicu 'najdužeg mjeseca' u godini. Nekima je januar bio blagonaklon, a neki su proživjeli 'Sto godina samoće'.

Poenta je - završava. Za ove koji nisu, vrijeme je da se trznete, jer februar je iza ugla, i trebali biste se aktivirati za nove pobjede u 2024. godini.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Evo šta vas čeka posljednje sedmice u januaru.

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Osjetit ćete pad radne motivacije i zasićenje poslom kojeg radite. Nećete imati teškoća razraditi neki plan, ali kada ćete ga htjeti realizirati, onda će nastati problemi. Ali neki Ovnovi će i u ovim okolnostima napredovati.

Ne gubite vrijeme na njih ako niste sigurni: Četiri znaka kojima ljubav nije na listi prioriteta

Ne gubite vrijeme na njih ako niste sigurni: Četiri znaka kojima ljubav nije na listi prioriteta

Ljubav - Neke ćete stvari raditi samo iz inata. Voljena osoba će tražiti dokaze vaše ljubavi pa nemojte neozbiljnošću izigrati njeno povjerenje. Naići ćete na probleme s partnerovom porodicom ili daljom rodbinom - sve raščistite otvorenim razgovorom.

Zdravlje - Mars u Jarcu mogao bi utjecati na loš imunitet pa posegnite za vitaminskim pripravcima, no još bolje bi bilo da jedete što više svježeg voća. Čuvajte grlo i glasnice, a na velikim hladnoćama nosite šalove i kape.

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 3. februar

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Mogli biste istupiti u javnosti, prezentirati svoju ideju ili proizvode te ostvariti kontakte u inozemstvu. Stvarajte i djelujte – ne budite pasivni. Vaši postupci izazvati će oduševljenje saradnika.

Ljubav - Svakodnevica Bikova će biti puna novih trenutaka u kojima će do izražaja doći njihov šarm. Imate li ljubav na daljinu, uskoro vas očekuje i susret, iako su moguća i odgađanja takvih planova zbog nepredvidljivih okolnosti kojima je izložena druga strana.

Muškarci ova 3 znaka Zodijaka slijepo vjeruju svojim ženama: Mirno spavaju kraj vas

Muškarci ova 3 znaka Zodijaka slijepo vjeruju svojim ženama: Mirno spavaju kraj vas

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju, a mnogi koji su bili boležljivi sada će imati više energije. Naglo bi se mogla javiti želja za zdravijim načinom života, stoga neće čuditi ako krenete na dijetu ili se počnete baviti tjelovježbom.

Najbolji dan: 29. januar

Najlošiji dan: 2. februar

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Planeti će Blizancima kočiti energiju i nepovoljno se odražavati na samopouzdanje. Uznemiravat će vas otežan pristup nekim podacima i spoznaja da se neke situacije događaju mimo vašeg utjecaja i kontrole.

Ljubav - Mnogo energije ulagat ćete u situacije koje nisu u bliskom doticaju s vašim brakom, naprimjer posao, roditelji i stambeni prostor. Nemojte iz tih aktivnosti isključiti partnera. Radije se prepustite površnom uživanju, nego iscrpljujućem razmišljanju.

Zdravlje - Nemojte ignorirati znakove koje vam vaše tijelo šalje. Ne dopustite da se simptomi razbuktaju i kronificiraju – radije otiđite ljekaru. Bit ćete neraspoloženi i sjetni – pozovite prijatelje da vas razvesele.

Ova četiri horoskopska znaka obožavaju da troše novac

Ova četiri horoskopska znaka obožavaju da troše novac

Najbolji dan: 30. januar

Najlošiji dan: 28. januar

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Morat ćete se braniti od nekih optužbi u poslovnoj sredini. Pokažete li smirenost, prije ćete ušutkati zlonamjernike. Nemojte se opterećivati ogovaranjima i očekivati da vas baš svako mora razumjeti.

Ljubav - Neslaganje karaktera među partnerima postat će izraženije. Ne gubite nadu jer će osjećajna kriza koja će vas zahvatiti biti poučna i omogućiti vam da spoznate i pobliže upoznate osobu s kojom ste u vezi ili braku. Rakove samce zavodi neko neuhvatljiv.

Zdravlje - Nalazite se u iscrpljujućem razdoblju u kojem ćete trošiti mnogo svojih energetskih zaliha. Kako biste se što bolje nosili s naraslim stresom, posegnite za B vitaminima. Mogli bi vas mučiti bolovi u leđima.

Najbolji dan: 3. februar

Najlošiji dan: 31. januar

Evo kakve muškarce privlači vaš horoskopski znak: Okrenite im svijet naopačke

Evo kakve muškarce privlači vaš horoskopski znak: Okrenite im svijet naopačke

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Sunce, Mars i Merkur u šestom polju pokazatelj je utroška velike količine energije na rad koji će često biti popraćen živciranjem, ponekad i verbalnim duelima. Nemojte reagirati razdražljivo na opaske kolega.

Ljubav - Lavovima je potrebna promjena ili novo iskustvo koje će ih istodobno fizički pokrenuti i obnoviti duhovnu energiju. Stoga ako ste sami, okupite društvo i češće izlazite jer se time povećavaju šanse za poznanstvo. Mogli biste se u nekoga jako zaljubiti.

Zdravlje - Zbog zdravstvenih tegoba češće ćete posjećivati ljekara ili odraditi terapije. Vrijeme je odlično za sve oblike liječenja, a ako imate problema sa zubima, imat ćete više hrabrosti posjetiti stomatologa.

Najbolji dan: 1. februar

Najlošiji dan: 3. februar

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Ne dopustite da vas išta udalji od poslovnih obaveza, naročito sada kada vam Merkur nije zapreka u ostvarenju planova. Zasjat ćete kreativnim idejama, a oni ambiciozniji ugrabiti odličnu poslovnu priliku.

Ljubav - Venera Djevicama ulijeva više osjećajnog samopouzdanja. Bit ćete spremniji podijeliti dio sebe i svojeg života s voljenom osobom, a optimizam i nježnost koje ćete osjećati zaliječit će stare rane i izbrisati donedavne crne oblake s vašeg ljubavnog neba.

Ovo su najljubomorniji horoskopski znakovi: Ne želite imati posla s njima

Ovo su najljubomorniji horoskopski znakovi: Ne želite imati posla s njima

Zdravlje - Nećete se štedjeti. Fizička aktivnost bit će vam odličan način da se riješite viška energije. Zdravlje će vam biti svakim danom sve bolje jer vam planeti u Jarcu podaruju vitalnost i energiju.

Najbolji dan: 29. januar

Najlošiji dan: 31. januar

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Mnogo toga vam se sada događa, ali računajte i na prepreke koje neće biti odmah uočljive. Bit ćete zaboravni i brzopleti pa će vam trebati više vremena za ispunjavanje svakodnevnih obaveza i zadataka.

Ljubav - Mijenjat ćete odnos prema partneru, sumnjati u sebe i svoje osjećaje. Smirite nervozu i sve što bi moglo izazvati nesporazume. Moguć je snažan utjecaj člana obitelji, koji bi Vagama mogao naštetiti lošim savjetima i upletati se u vezu ili brak.

Zdravlje - Bit ćete dobrog raspoloženja, no nećete se moći pohvaliti dobrom kondicijom. Uzrok tome može biti poslovni ili porodični stres s kojim ćete se teško nositi. Pazite na grlo, a žene na uro–genitalni trakt.

Najbolji dan: 30. januar

Najlošiji dan: 28. januar

Najsretniji datumi u 2024. za sve znakove: Bitne stvari ostavite za dane koji privlače moć i novac

Najsretniji datumi u 2024. za sve znakove: Bitne stvari ostavite za dane koji privlače moć i novac

Škorpija 23. 10. - 21. 11.

Posao - Merkur se nalazi u vama naklonjenom znaku Jarcu pa se više nećete sudarati sa zaprekama, proživljavati živciranja i nepravde na poslu. Isticat ćete se britkim umom i sjajnim zapažanjem.

Ljubav - Nećete biti raspoloženi za razgovor niti će vam polaziti za rukom objasniti svoje osjećaje. Ne zamjerite partneru izgubi li koji put živce jer će teško prihvaćati vašu hirovitost. Škorpijama samcima nije isključeno da svojim šarmantnim ponašanjem nekog zavedu.

Zdravlje - Naklonjeni planeti bit će zaslužni za vašu dobru tjelesnu formu i izdržljivost. Odlično ćete se osjećati i optimizmom tjerati bolesti od sebe. Manje tegobe mogu biti vezane u problematičan ten lica.

Najbolji dan: 3. februar

Najlošiji dan: 31. januar

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Odlično ćete se slagati s kolegama i nadređenima, a komplimenti i nagrade dodatno će vas motivirati na rad. U raspolaganju novcima moći ćete se pohvaliti zavidnom dozom trezvenosti i promišljenosti.

Ljubav - Mnogo toga bi se Strijelcima moglo promijeniti na bolje. Imat ćete više prigoda za osjećajne užitke, flertove i poboljšanje vašeg odnosa s voljenom osobom. Mnogi od vas su u pravom ljubavnom zanosu, a i samci će biti sretne ruke i nekog upoznati.

Ljubav je u zraku: Ovih 5 znakova čeka vjeridba u 2024. godini

Ljubav je u zraku: Ovih 5 znakova čeka vjeridba u 2024. godini

Zdravlje - Ulagat ćete mnogo pažnje u svoju vanjštinu te početi vježbati i brojati kalorije. Budite uporni jer rezultati neće doći preko noći. Intelektualno ćete biti u vrhunskoj formi pa ćete bolje pamtiti, ali i učiti.

Najbolji dan: 1. februar

Najlošiji dan: 29. januar

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i tjelesne izdržljivosti Jarcima će omogućiti ostvarivanje ciljeva. Izborit ćete se za veća primanja ili napokon dobiti novac koji ste odavno zaradili.

Ljubav - Odlično ćete se slagati s partnerom. Njegov pogled govorit će vam više od riječi, a i sami ćete uzvraćati na sličan način. Bit ćete odlučni donijeti važne ljubavne odluke, bilo da je riječ o stabiliziranju već postojećeg odnosa ili sklapanju braka.

Zdravlje - Venera u vašem znaku bit će zaslužna za vaš proljepšani izgled i odlično raspoloženje. Zdravstvenih tegoba nećete ni imati, a ako se i pojave, bit će vezane uz prolazne prehlade. Zato se dobro utoplite.

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 1. februar

Vodolija 21. 1. - 18. 2.

Posao - Primijetit ćete nenaklonost ili zavist pojedinaca na koje se ne biste trebali obazirati. Izbjegavajte tračanje kolega, čak i u šali. U razdoblju ste kad lako možete ispasti krivi za nešto što niste napravili.

Ljubav - Bit ćete spremni za igru otvorenih karata, pa bi vam se moglo dogoditi da u ime bolje budućnosti priznate partneru svoje ljubavne grijehe, pogrešku iz mladosti i slično. Samci Vodlije bi trebale raščistiti ono što ih dugo muči i okrenuti se novim ljubavima.

Zdravlje - Sve će vas živcirati pa ćete lako planuti i posvađati se. Ispijanje kafe samo će potencirati vašu nervozu pa je dobro taj napitak smanjiti. Patite li od nesanice, pokušajte se prije spavanja iscrpiti tjelovježbom.

Najbolji dan: 31. januar

Najlošiji dan: 3. februar

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Merkur u Jarcu omogućit će vam popravljanje financijske situacije te pomoć utjecajnih pojedinaca. Slijedite ambicije i okrenite situaciju u svoju korist, naročito ako se radi o novčanim ulaganjima.

Ljubav - Planeti Ribama pomažu u sređivanju nereda u intimnom životu. Jasnije ćete shvatiti motive prevrtljivog partnerovog ponašanja, ali nije naodmet da se kritički osvrnete i na svoje ponašanje. Pružite ruku pomirenja, počnite ispočetka, isplati se.

Zdravlje - Od ove sedmice vaša će vitalnost biti u porastu, što će se odraziti i na vaše poboljšano raspoloženje. Bit ćete društveni, mnogo izlaziti i kretati se, a mnogi među vama odlazit će frizeru ili kozmetičarki, piše 24sata.

Najbolji dan: 2. februar

Najlošiji dan: 29. januar

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije