Ljubav je u zraku: Ovih 5 znakova čeka vjeridba u 2024. godini

0
Radiosarajevo.ba
Ljubav je u zraku: Ovih 5 znakova čeka vjeridba u 2024. godini
Foto: Shutterstock / Horoskop / Ilustracija

Vjeridba predstavlja poseban trenutak u životu svakog para. Neki parovi već na samom početku veze znaju da su upoznali osobu s kojom će se vjenčati, ali nekima je ipak potrebno vrijeme kako bi se odlučili na taj korak.

Ovo su horoskopski znakovi koji će u ovoj 2024. godini upoznati osobu koja će vrlo vjerovatno vremenom postati njihov vjerenik ili vjerenica.

Rak

Rakovi će u 2024. godini osjetiti duboku povezanost s osobom koja će ih osvojiti svojom pažnjom i brigom. Osjećat će se sigurno i zaštićeno pored te osobe što će ih inspirisati da razmisle o tome da budu zauvijek s tom osobom.

Britanski političari: "Rusija sije haos u regiji Balkana, trebali bismo poslati vojsku u BiH"

Britanski političari: "Rusija sije haos u regiji Balkana, trebali bismo poslati vojsku u BiH"

Vaga

Vage će upoznati osobu koja će im pružiti emocionalnu ravnotežu i podršku koju su dugo tražile, ali nisu pronašle u prethodnim partnerima. Osjećat će se potpuno s ovom osobom, a u budućnosti će vrlo vjerovatno pristati na brak.

Lav

Lavovi vole kada ih njihovi partneri jednostavno obožavaju. Neko će ih 2024. godine osvojiti svojom strašću i privrženošću. Biće to osoba koja će u njima probuditi najbolje osobine i podstaknuti ih na dalji korak u vezi.

Ovan

Ovnovi su uvijek spremni na nove izazove u životu. U 2024. godini zaljubit će se u osobu koja dijeli njihovu strast prema avanturama i akciji. To će biti njihova prava osoba s kojom će planirati budućnost ispunjenu uzbuđenjem i zajedničkim ciljevima.

Škorpija

Škorpije će u ovoj godini sresti osobu koja dijeli njihovu strast i savršeno ih razumije. Osjetit će instantnu emotivnu povezanost s tom osobom i nakon nekog vremena biće spremni na razmišljanje i razgovor o braku, sve kako bi pokazali koliko su sigurni da su pronašli pravu osobu, piše Zadovoljna

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije