Veliki sedmični horoskop: Lavove će privući zanimljiva osoba, a Strijelci će napredovati na poslu

0
Radiosarajevo.ba
Veliki sedmični horoskop: Lavove će privući zanimljiva osoba, a Strijelci će napredovati na poslu
Foto: Pexels.com / Horoskop/ilustracija

Djevicama će u narednoj sedmici u poslu sve krenuti na bolje, Rakovima bi bilo najbolje da odu na ljetovanje, a Ribama se smiješi porast primanja te vrijedan dar ili nasljedstvo.

U nastavku donosimo veliki sedmični horoskop od 7. do 13. augusta.

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Posao - Ozbiljno ćete razmišljati o upuštanju u privatno poduzetništvo ili o promjeni posla. Nemojte brzati s odlukama, imate dovoljno vremena da do detalja proanalizirate koliko vam se promjena isplati.

Ljubav - Dani od 12.8. označavaju pravu renesansu ljubavnih i porodičnih odnosa pa uživajte bez zadrške. Priželjkujete li vezu, mogli biste upoznati osobu koja će vas zainteresirati. Put do ljubavi vodit će preko prijateljstva i druženja u većem krugu ljudi.

Astrolozi objavili ljubavnu prognozu za jesen: 4 horoskopska znaka mogli bi pronaći srodnu dušu

Astrolozi objavili ljubavnu prognozu za jesen: 4 horoskopska znaka mogli bi pronaći srodnu dušu

Zdravlje - Nema boljeg trenutka od ovog da Ovnovi započnu dijetu i najave rat suvišnim kilogramima. Odvažni ste i uporni pa vam vježbanje neće predstavljati problem. Na moru što više plivajte i umjereno se sunčajte.

Najbolji dan: 7. august

Najlošiji dan: 13. august

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Merkurova podrška bit će zaslužna za Bikov veći ugled. Mogli biste primiti nagradu za rad ili kao umjetnik uživati u većoj popularnosti. Osmišljavajte i stvarajte – vrijeme je da se nametnete, piše 24sata.hr.

Ljubav - Porasli su vam šarm i privlačnost, a s njima i izgledi za sreću. Osjećate se sposobnima istisnuti suparnike iz igre. Bit ćete ovisni o osobi koju volite, a drugoj će strani to imponirati. Ako ste u braku, neko od roditelja previše utječe na vas.

Zdravlje - Napeti ste i ukočeni, zbog čega što prije morate pronaći način za opuštanje. Nekima će pomoći opuštajuća kupka, a nekima lagana šetnja. Pripazite na svoje osjetljivo grlo i prekontrolirajte rad štitne žlijezde.

Najbolji dan: 9. august

Najlošiji dan: 11. august

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Mogli biste dobiti nagradu za svoj rad ili zaradu od obavljenog posla, prodaje, trgovine. Pripazite se nepotrebnih troškova, budite praktični i kupujte mudro. Čuvajte novčanik i vrijedne stvari.

Ljubav - Što više se družite, neka i drugi uživaju u vašoj srdačnosti i zabavljačkom talentu. Blizancima je pravi trenutak za vjenčanje, osvajanje, trudnoću ili naprosto flert. Venera vas proljepšava i čini simpatičnima okolini te unosi šarm u vaš način komunikacije.

Veliki horoskop do kraja avgusta: Najvatreniji znak čeka prekretnica

Veliki horoskop do kraja avgusta: Najvatreniji znak čeka prekretnica

Zdravlje - Posvetite se sportu i rekreaciji koji će vam pomoći da na konstruktivan način potrošite višak energije. U odličnom ste razdoblju pa vam ne prijeti veći stres ili zdravstveni poremećaji. Bit ćete iznimno vitalni.

Najbolji dan: 12. august

Najlošiji dan: 8. august

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Iako vam zbog prezaposlenosti neće biti lako, nemojte se štedjeti. Najbolje prilike idu upravo vama ususret, zato upregnite svoju energiju, znanje i talente i prihvatite sve što vam se ponudi.

Ljubav - Rakovi, nemojte biti toliko usmjereni na posao. Radije s porodicom otiđite negdje na more i zabavite se jer će promjena okoline poticajno djelovati na vaš odnos. Samce će privući osoba koja uživa velik ugled u svojim društvenim i poslovnim krugovima.

Zdravlje - Poslovne ili obiteljske brige odrazit će se na vaše zdravlje. Želučane tegobe i glavobolje bit će usko povezane s nakupljenim stresom. Boravite li na moru, sunčanje će vam naštetiti ako u njemu pretjerate.

Najbolji dan: 13. august

Najlošiji dan: 10. august

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Bez problema ćete se nositi i s najzahtjevnijim obavezama. Bavite li se poslom vezanim uz komunikacije, predstoji vam sklapanje važnih kontakata koji će se u budućnosti pokazati od velike koristi.

Ljubav - Venera 12.8. ulazi u vaš znak. Slobodni Lavovi trebaju obratiti pozornost na zanimljivu osobu koja će ih osvojiti ne samo privlačnim izgledom nego i zavidnim intelektualnim sposobnostima. Bračni odnosi i veze ojačane su kvalitetnom komunikacijom.

Zdravlje - Zbog iscrpljenosti i umora imunitet vam je u padu, stoga obogatite prehranu svježim voćem i povrćem. Imat ćete pojačanu potrebu za društvenim životom i izlascima, ali i bavljenjem zapostavljenih hobija.

Najbolji dan: 7. august

Najlošiji dan: 11. august

Stiže nam Čarobni datum 8.8. – otvaraju se 'Lavlja vrata', a evo šta nam to donosi

Stiže nam Čarobni datum 8.8. – otvaraju se 'Lavlja vrata', a evo šta nam to donosi

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Sve što je stajalo na mjestu i mučilo vas svojom neizvjesnošću, pokrenut će se prema naprijed. Bit ćete otvoreni prema upijanju novog znanja. Iskazat ćete se kreativnim i praktičnim rješenjima.

Ljubav - Iskustva iz prošlosti utjecat će na zbivanja i umanjiti vaše zadovoljstvo trenutnom situacijom. Skloni ste skrivanju osjećaja. Otežano ćete razumjeti partnera - nemojte biti toliko sumnjičavi. Vaše su optužbe prema njemu neumjesne i pretjerane.

Zdravlje - Izbjegavajte suviše začinjenu hranu i radije se priklonite laganoj mediteranskoj prehrani. Bez obzira na ugodne kontakte s okolinom, Djevicama su potrebni trenuci samoće i odmora kako bi se napunile energijom.

Najbolji dan: 9. august

Najlošiji dan: 13. august

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Teško ćete nalaziti motivaciju za obavljanje čak i najbanalnijih poslova. Morat ćete preuzeti dio poslova vaših kolega i više se odricati za tuđi probitak. Neke će vam osobe šurovati iza leđa.

Ljubav - Sedmica je odlična za sve što je povezano s putovanjima ili kontaktima s udaljenim mjestima. Vage bi mogle, na putovanju ili boraveći na nekom od Jadranskih odredišta, upoznati novu simpatiju. Vaš će se odnos vrlo brzo pretvoriti u strastvenu vezu.

Zdravlje - Okrenite se društvenom životu, a posao ostavite malo po strani. Treba vam što više zabave i dobrog društva. Vladavina znaka Lava daje vam obilje energije, ali Mars vas izlaže raznim nezgodama i povredama.

Najbolji dan: 12. august

Najlošiji dan: 10. august

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Obaveze će zahtijevati od vas pojačani psihički napor. Pripazite da vas netko ne zakine kada su posrijedi finansije. Mogli biste napredovati, ali će se neko tome jako protiviti ili vas kočiti.

Ljubav - Više poradite na komunikaciji s partnerom jer vaš bi se odnos mogao ozbiljno zaoštriti. Bračna kriza se pojačava prema kraju sedmice. Partner će vas dovesti pred gotov čin i nešto ćete morati brzo odlučiti. Samcima nove osobe ulaze u život.

Zdravlje - Vaš oslabljeni imunitet dovest će do umora, razdražljivosti i nesanice. Pripazite na mjehur i jajnike ako ste žena. Škorpioni će psihički umor i dekoncentraciju najbolje otkloniti B- vitaminima i urednim načinom života.

Najbolji dan: 13. august

Najlošiji dan: 11. august

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Strijelcima će veze i poznanstva biti od presudne važnosti za napredovanje. Sarađujete li s inozemstvom, očekuju vas pozitivne novosti. Sreća će vas pratiti u polaganju ispita i novčanim pothvatima. Neki će napredovati.

Ljubav - Ljubavnom uspjehu pridonijet će vaš šarm, a osobito komunikacijske vještine. Od 12.8. mogla bi vam se dogoditi nova ljubav ili ćete izgladiti razmirice s partnerom i početi ispočetka. Ako ste u braku, moguće su prolazne svađe zbog karakternih razlika.

Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi: Među njima je Lav

Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi: Među njima je Lav

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju pa sa zdravljem ne biste trebali imati problema. Ako ih i bude, bit će prolazni i neće ostaviti posljedice. Posvetite se njezi tijela i uljepšavanju, promijenite frizuru i boju kose.

Najbolji dan: 8. august

Najlošiji dan: 13. august 

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Mogućnost da napredujete ili ostvarite neki od ciljeva, nagnat će mnoge na prekovremeni rad. Moguća su nova partnerstva, obnove starih i provjerenih veza, pa i saradnja s nekim iz porodičnog kruga.

Ljubav - Partner će vam pružati veću podršku, ali ne i izljeve ljubavi. Možda je razlog vaša ljubomora koja ga odbija od vas. Sputajte nepovjerenje pa će se i odnos učvrstiti. Ako ste u vezi, bit će potrebno mnogo međusobne tolerancije da bi odnos uspio.

Zdravlje - Uprkos napornom i pretrpanom dnevnom rasporedu, zdravlje će vas odlično služiti. Višak energije Jarci će najbolje potrošiti u teretani. Moguća je pojava psihičkog umora i pretjerano žrtvovanje za nečiju dobrobit.

Najbolji dan: 10. august

Najlošiji dan: 7. august

Vodolija 21. 1. - 18. 2.

Posao - Odnos s kolegama patit će zbog pomanjkanja komunikacije i saradnje. Vodenjacima će nedostajati motivacije, a vaš će rad biti izložen kritici. Od vas se očekuje nemoguće pa će vas taj teret činiti tjeskobnima.

Ljubav - Nemojte dopustiti rodbini i roditeljima da svojim savjetima remete vaš ljubavni sklad. Smirite svoj temperament jer vas svadljivost ometa u ispravnoj prosudbi. Zatomite naglost i sklonost uveličavanju jer ćete partnera udaljiti od sebe.

Zdravlje - Vaš će organizam trebati mnogo odmora i sna. U protivnom očekujte pad imuniteta i pojačanu nervozu. Brinite o zdravlju jer će vas neke situacije, osobito one poslovne, prilično oslabiti i učiniti nervoznima.

Najbolji dan: 12. august

Najlošiji dan: 9. august

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Kretanje Merkura vašim poljem novca utjecat će na porast zarade ili vas nagnati na krupnija ulaganja, primjerice u nekretnine. Očekujete li vrijedan dar ili nasljedstvo i to je sada moguće.

Ljubav - Ribe će prema partneru biti sumnjičave, što će dovesti do verbalnih okršaja. Obuzdajte svoj temperament i dobro promislite prije nego započnete s neutemeljenim optužbama. Nekima bi se na radnom mjestu mogao početi sviđati novi kolega.

Zdravlje - Shvatit ćete da ste pomalo zapustili svoj izgled te posjetiti frizera ili otići u kupnju po moderniju garderobu. Imate li ozbiljnijih zdravstvenih tegoba, odlično je vrijeme da se počnete liječiti i brinuti o sebi.

Najbolji dan: 13. august

Najlošiji dan: 7. august

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije