Stiže nam Čarobni datum 8.8. – otvaraju se 'Lavlja vrata', a evo šta nam to donosi

2
Radiosarajevo.ba
Stiže nam Čarobni datum 8.8. – otvaraju se 'Lavlja vrata', a evo šta nam to donosi
Arhiv / Ilustracija

Portal Lavlja vrata aktivira se izlaskom zvijezde Sirius, to se događa od kraja jula sve do sredine avgusta, međutim važnost numerološkog niza 8-8 i Sunce koje doseže polovinu puta u ovom trenutku (vrhunac Lavlje energije), učinilo je da je 8.8. dan kada slavimo portal.

Sirius se smatra našim Duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak Siriusa drevni astrolozi vidjeli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planete.

Dok naše zemaljsko Sunce obasjava naš fizički svijet, koji je iluzija, naše Duhovno Sunce obasjava istinu naše bezvremene duše.

Podcast s Tomom: Almir Kurt Kugla – raznolikost talenata i životnih pustolovina

Podcast s Tomom: Almir Kurt Kugla – raznolikost talenata i životnih pustolovina

Horoskop do 7. augusta: Jarac treba pripaziti na treću osobu, a jedna odluka će im promijeniti život

Horoskop do 7. augusta: Jarac treba pripaziti na treću osobu, a jedna odluka će im promijeniti život

Drevni su bili vrlo usklađeni sa zvijezdom Sirus, jer su vjerovali da su to vrata u nebo i dom bića viših vibracija. Vjerovali su da energija Siriusa nosi visoko naprednu mudrost koju možemo iskoristiti kad god je Sirius jak na nebu.

Dok je naše Sunce odgovorno za zračenje života našim fizičkim tijelima, Sirius je odgovoran za zračenje života našim duhovnim tijelima. Zbog toga otvaranje portala može doneti buđenja i podići našu svijest na nove visine.

Numerološki niz 8-8 ukazuje kako je potrebno pripremiti se za pozitivne događaje. Simbolizuje ravnotežu i unutrašnju stabilnost.

U numerologiji predstavlja beskonačnost i aktivaciju DNK, što nam omogućuje da uzmemo ovu energiju Siriusa i pretočimo je u samu srž našeg bića. Takođe možemo otključati i unaprediti pamćenje naših stanica omogućujući nam da u svoje biće unesemo više isceljenja, mira i ljubavi.

Broj 8 takođe predstavlja beskonačnost – beskonačnu dušu koja jesmo i beskonačno putovanje na koje idemo.

Energija portala Lavlja vrata je moćna, ali je tu da je iskoristimo, da proslavimo ponovno rođenje i povratak naše duhovne energije. Možete ga koristiti da pozovete nazad sve delove svog duha za koje smatrate da su izgubljeni ili skriveni na putu. Portal možete koristiti da obnovite svoju energiju i da se osećate dobro u svom tijelu.

Portal aktivira srčanu čakru, stare ili čak trenutne rane srca mogu se pojaviti kako bi se iscijelile. Možda se konačno osjećamo slobodnim od bilo kakve žalosti ili tuge koja je opterećivala naša srca.

Takođe se aktivira čakra trećeg oka. Možemo se osećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji nam intuicija govori. Naša će intuicija vjerovatno biti jaka.

Energija portala Lavlja vrata može nas povezati s kosmičkim nebom, galaktičkim frekvencijama, bićima viših dimenzija i našom vlastitom intuicijom.

S visokom vibracijskom energijom iz Sirusa, veća je vjerojvatnoća da ćemo primiti poruke iz viših dimenzija, piše Atma. One mogu doći kroz naše snove, vizije, duhovne vodiče i anđele ili jednostavno kroz slušanje stvari dok smo u stanju opuštenosti.

Meditacija i automatsko pisanje izvrsni su načini da se otvorite ovoj energiji i da dobijete vođstvo.

Sirius takođe ima vrlo mirne vibracije, tako da je provođenje vremena u prirodi i meditacija sjajan način da iskoristite ovu mirnu energiju i upotrebite je za iscjeljenje i oporavak svog uma, tijela i duše.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije