Veliki horoskop do kraja avgusta: Najvatreniji znak čeka prekretnica

0
Radiosarajevo.ba
Veliki horoskop do kraja avgusta: Najvatreniji znak čeka prekretnica
Foto: Pexels / Ilustracija / Horoskop

Horoskop čuvene ruske astrološkinje Tamare Globa.

Ovan

Zanimljivosti i uspjeh u ljubavi očekuju Ovna u avgustu 2022. godine. Ali koliko god da su im zvijezde naklonjene u ovoj oblasti, mogu da ih sputavaju u drugim oblastima, posebno u finansijama. Početkom mjeseca Ovnovi će biti pomalo umorni i razdražljivi, ali će krajem avgusta biti energičniji i vedriji.

Kod Sarajeva uhapšene tri osobe zbog nestale djevojčice Danke (2): 'Tražili 50.000 maraka'

Kod Sarajeva uhapšene tri osobe zbog nestale djevojčice Danke (2): 'Tražili 50.000 maraka'

Bik

Bikove ne očekuju drastične promjene u avgustu. Slijede lijepa poznanstva i susreti sa ljudima koje dugo nisu vidjeli. Ljubavne situacije će biti stabilne, a astrološki savjet za one koji traže ljubav je da obrate više pažnje na ljude koje već poznaju.

Stiže nam Čarobni datum 8.8. – otvaraju se 'Lavlja vrata', a evo šta nam to donosi

Stiže nam Čarobni datum 8.8. – otvaraju se 'Lavlja vrata', a evo šta nam to donosi

Astrolog savjetuje da novac troše pažljivo, jer ovo nije dobar period za bilo kakva veća ulaganja. Mogući su manji zdravstveni problemi, pišu na sajtu metropolitan.

Blizanci

Blizance očekuju velike promjene, posebno finansijske, ali su mogući i neki lični gubici. Dobra vijest je da prema Globu, pripadnici ovog znaka lako mogu da riješe sve svoje probleme. Što se ljubavi tiče, razvijaće se avanture, ali ne i veze koje bi mogle da potraju.

Rak

Prema predviđanju poznatog astrologa, avgust 2022. godine biće veoma zabavan za Rakove, uglavnom će se družiti sa prijateljima i porodicom.

Zvijezde su im naklonjene kada je ljubav u pitanju, pa je moguće da će baš sada upoznati pravu osobu. Ako manje pričaju, a više rade i teže, čeka ih uspjeh i na poslovnom planu.

Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi: Među njima je Lav

Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi: Među njima je Lav

Lav

Rođene pod ovim znakom u avgustu ne očekuju posebne promjene. Globova ističe da je njihova sebičnost u ovom mjesecu izražena, što ljude obeshrabruje, pa savjetuje da na ovo obrate pažnju.

Oni koji su zauzeti imaće problema u vezi ili braku, mogući su i raskidi, ali sa druge strane mnogo novih ljubavi. U avgustu im finansije neće predstavljati problem, što je veoma važno.

Djevica

Astrolog kaže da Djevice može da očekuje uspješan mjesec i da će im se ponuditi nove mogućnosti u mnogim oblastima.

Na ljubavnom polju treba da očekuju mnogo romantike, kao i poneku svađu, a samci mogu da očekuju zanimljiva poznanstva koja mogu da prerastu u nešto više. Na poslu ih čeka uspeh, ali treba da paze na šta troše novac, jer im lako može proći kroz prste.

Vaga

Prema prognozama Globove, avgust će biti naporan. Na ljubavnom polju nema promjena, pa samci ne bi trebalo da očekuju da će pronaći ljubav ovog mjeseca.

Posao je jedini aspekt gdje ih ne čekaju problemi, štaviše, moguća su unapređenja i povišice. Savjet astrologa je da što više izbjegavaju stres i više vode računa o svom zdravlju.

Škorpija

Škorpije očekuje strastven i buran kraj ljeta, za njih će ovaj mjesec biti prekretnica. U vezama su moguće svađe i izlivi ljubomore, ali samci mogu da sretnu osobu koja će im zatresti tlo pod nogama. Finansije i poslovanje biće stabilni, a ovaj mjesec će biti idealan za kupovinu nečega o čemu već dugo sanjaju.

Strijelac

Strijelci će u avgustu imati priliku da isprave neke greške iz prošlosti. Njihova porodična situacija biće veoma harmonična, a njihovi odnosi sa voljenima će svakim danom jačati.

Samci bi ovog mjeseca mogli da upoznaju osobu sa kojom bi mogli da grade budućnost. Period nije povoljan za nove projekte, jer bi im mogao donijeti finansijske probleme. Astrolog savjetuje da ovog mjeseca uštede malo više.

Jarac

Prema predviđanju astrologa, u prvom dijelu mjeseca moguće su svađe i porodični problemi, ali će drugi dio avgusta biti mnogo prijatniji.

Samci Jarčevi imaju jaku potrebu za ljubavlju, a do kraja mjeseca imaće priliku da upoznaju nekoga ko im po svemu odgovara. Očekuju ih nove poslovne i finansijske prilike, ali bi trebalo da posvete više pažnje svom zdravlju.

Vodolija

Pred Vodolijama je uspješan mesec. Imaće mnogo novih mogućnosti, uključujući nove projekte koji bi im mogli donijeti dobru zaradu.

Biće manje svađa u porodičnim odnosima, a samci Vodolije bi ponovo mogli da osjete da ih privlači neko iz prošlosti. Savjet astrologa je da ostavite prošlost iza sebe.

Ribe

Ribe čeka lijep kraj leta, prijatna iznenađenja i velike promjene. Biće veoma raspoloženi, pa će neke nesuglasice lako prevazići.

Očekuju ih neki stari problemi u porodici, a same Ribe mogu da upoznaju osobu sa kojom mogu da grade budućnost. Očekuje ih i mnogo romantike i imaće priliku da kupe nešto što su dugo priželjkivali, prenosi nova.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije