Uzela bolovanje pa zaradila 50.000 dolara na lutriji

Radiosarajevo.ba
Uzela bolovanje pa zaradila 50.000 dolara na lutriji
Žena iz Kanznasa bogatija je za 50.000 dolara nakon što je odlučila kupiti listiće za lutriju kako bi sebe bar malo razveselila tokom bolovanja.

Louisa Dowling kazala je zvaničnicima Lutrije Kanzas da se probudila u petak ujutro i osjećala se bolesna i da je odgodila taj dan posao, te da je potom zabavila, prenose američki mediji.

“Nakon što sam kupila tikete, otišla sam kući da odigram”, izjavila je Dowling.

Izjavila je da je, grebajući jedan listić, primjetila pet crvenih riječi u križaljci.

“Shvatila sam da mi treba jedno slovo i da je to slovo ‘P’, kako bi kompletirala šestu crvenu riječ. Kada sam grebala zadnje slovo, bilo je ‘P’. Nisam mogla vjerovati. Odmah sam se počela osjećati bolje taj dan”, dodala je Dowling.

Šest crvenih riječi donijelo joj je dobitak od 50.000 dolara.

“Kada sam dva puta provjeravala listić, primjetila sam da poštar dolazi na vrata kuće i zamolila ga može li mi pogledati listić. On je utvrdio da je riječ o dobitnom listiću. Ipak nisam još uvijek mogla vjerovati”, rekla je Dowling.

Prije nego je pozvala Lutriju Kanzas kako bi potvrdila listiće, još pet osoba je zvala da pogledaju.

“Plašila sam se da nisam ipak pogriješila. Osjećala sam veliku olakšicu kada su mi iz Lutrije Kanzas potvrdili dobitak”, dodala je sretna žena.

Dowling je rekla da će novac iskoristiti za objavu svoog ljubavnog romana, kao i da plati račune i da napravi garažu ispred kuće. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije