Skandal: Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice

0
Radiosarajevo.ba
Skandal: Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice
Foto: Screenshot / Osvanuo u medijima

Skandal je potresao argentinski parlament, gdje je zabilježena, u najmanju ruku, nesvakidašnja scena.

Naime, tokom online sjednice tamošnjeg parlamenta ljubio je grudi jedne žene, za koju se kasnjie doznalo da mu je ljubavnica.

Ubrzo je snimak "osvanuo" u medijima i na društvenim mrežama.

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri šokirao je kolege zastupnike, ali i javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer.

Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tokom rasprave o dugu pokrajine Salta. Na ekranu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su na sjednici prisustvovali iz svojih domova, prenosi Jutarnji.

Da stvar bude gora zastupnik Ameri, koji je prošle godine u decembru osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžericu, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

"Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo uzašla iz kupaonice. Upitao sam ju je li sve u redu sa silikonskim implantantima. Ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve", pokušao se opravdati ovaj zastupnik.

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije