Dačić nije znao da je mikrofon uključen pa pitao šefa policije: Šta ti kaže žena?

1
Radiosarajevo.ba
Dačić nije znao da je mikrofon uključen pa pitao šefa policije: Šta ti kaže žena?
Photojoiner / Simić - Stević - Dačić

Pjevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Srbije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

Ljupka je sama na Instagram postavila snimke razbijenih vozila i poručila kako prolazi nevjernik koji koristi „cijalis“ (lijek koji muškarci koriste tokom odnosa), sada je okrenula ploču.

Ona čas tvrdi da Simketove automobile nije pipnula, čas da jeste jer je prevarena.

Kasnije se srbijanskim medijima pohvalila i da je svog nevjernog ljubavnika - nokautirala.

"Napravila sam skandal, znate, ja sam robusna žena, ponašam se kao muškarac. Nije prošao nekažnjeno. Dobio je on onako udarac. Neka sve žene znaju, dobio je pesnicu posred brade. Nokautirala sam ga. Pobjegao je kroz podrum", rekla je Ljupka, koja je bez puno ustezanja ispričala što ju je navelo da razbije aute, i, kako se ispostavilo, samog generala.

Burni raspad ljubavne veze Dragiše Simića i Ljupke Stević idućih je dana dominirao srbijnaskim medijima.

Pristup obradi teme varirao je od prepričavanja tračeva u eteru do ozbiljnih analiza koje su se bavile time kako je moguće da je narodnjačka pjevačica bez problema prisluškivala visokog policijskog dužnosnika.

No, vrhunac medijskog spektakla svakako je bio razgovor srbijanskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića i generala Simića na TV Pinku.

U emisiji u kojoj je general policije, među ostalim, pričao i detalje o svom skandalu, gostovao je i Dačić. Kada je emisija prekinuta blokom reklama, ministar vanjskih poslova iskoristio je priliku da se zabrinuto raspita o tome kako je afera utjecala na generalov brak.

Dačić pritom nije shvatio da su reklame završile i da je ponovo u eteru. „Reci mi, jesi se ti čuo sa ženom? Šta ti kaže?”, zanimao se Dačić.

Odgovor na ministrovo pitanje gledatelji nisu doznali jer je Simić u zadnji tren shvatio da je program počeo. Dačić je u emisiji ipak komentirao generalovu situaciju.

„Da ne poznajem njega i Ljupku pomislio bih da su to namerno uradili. Niko nije bezgrešan. Svi će sad da ga osuđuju, a niko nije svetac. To je posledica velike ljubavi, ubeđen sam da će oni da se pomire”, kazao je ministar vanjskih poslova o aferi generala policije, prenosi portal Direktno.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije