General nakon drame s pjevačicom: Ja sam djed, kako da objasnim ženi...

3
Radiosarajevo.ba
General nakon drame s pjevačicom: Ja sam djed, kako da objasnim ženi...
Foto: Printscreen / Instagram / Simić i Stević

Srbijanska pjevačica Ljupka Stević (35) prošle je sedmice napravila skandal u Beogradu.

Svom partneru Dragiši Simiću, generalu policije, porazbijala je dva automobila. Snimke je podijelila na Instagramu i priznala kako se pritom sama ozlijedila.

No drami tu nije bio kraj. Naposljetku je Ljupka rekla kako je Dragiša dobio i šakom u glavu, a sve zbog njegovih prijevara.

"Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloljetnice - rekla je pjevačica za srbijanske medije. Potom joj je određena mjera zabrane prilaska.

Dragiša je prethodno dao izjavu u policiji te svoju dugogodišnju ljubavnicu nije želio tužiti, već traži od nje nadoknadu štete.

U emisiji TV Pink pojavio se s razbijenom usnicom od udarca koji mu je 'priuštila' Ljupka. Progovorio je o cijelom skandalu, piše 24sata.hr. 

"Šteta na autima je poprilično velika. Ova posjekotina je od nje, to je plod ljubomore. Nije ispravno to što je učinila. Nisam siguran je li me prisluškivala, ne mogu to tvrditi. Privatni život je moja stvar. Nedavno sam postao djed, neugodno mi je. Kako da objasnim ženi i djeci što se dogodilo", ispričao je general policije u emisiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije