Uskoro se obilježava Halloween: Donosimo vam ideje kako da isplanirate Noć vještica u svom gradu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Antireligijski, anticivilizacijski i paganski cin. Trovanje djece od malena. Izopacenost, stovanje sotone, *****uhalizam, ismijavanje svega sto izaziva zgrazavanje na ove kabalisticke rituale.

Nema nista sa nasom kulturom

Sta imamo mi sa ovim obicajem koji dolazi iz inostranstva? NISTA! Da li djeca mogu nesto pozitivno nauciti? NE MOGU! Neki bi prodali sve samo da se mogu ulizati strancima. Koja degradacija ljudskog ponasanja

Bosanci slave Lučindan, ali ne Halloween

Izgleda da novinari radijasarajevo podržavaju Halloween. Nisu nikakvu vijest o Seulskom Halloween stampedu objavili.

Sasa

Pa to u Americi obiljezavaju...

@ljilan

Antireligijski, anticivilizacijski i paganski cin. Trovanje djece od malena. Izopacenost, stovanje sotone, *****uhalizam, ismijavanje svega sto izaziva zgrazavanje na ove kabalisticke rituale. ka Fuj Napisao to i kasnije pao dogovo gdje će te slavit. Pa to je normalno u dijaspori

Zlo

Pa to u Americi obiljezavaju... ka Sasa Da, obilkezavaju je tamo i nek ostane tamo. Ovdje nije mjesto za takve bolesne marifetluke.

Halloween je i Americi proskribovan

Vjernici svih religija u SAD bojkotuju ovu pagansku prdimahovinu.

DB

Sta je ovom svijetu? Poludio. Ko su vjestice? Za ovu ublehu nismo ranije znali. U J Koreji izginulo preko sto vjesticoljubaca. Udjiete u Jambo, cijeli ulazni odjel popunjen robom “vjestica”. Narod trosi novce na gluposti u vrijeme ekonomske krize.

američki

sotonizam. "ČESTITAM" PAPCIMA MALOGRAĐANIMA!

Hahaha

Noć vještica? Puuu, budale, sljedbenici sotone, šejtana!

Joker

***

/ Najnovije