Urnebesna reakcija tate na porođaju: Postao viralni hit na društvenim mrežama

0
Radiosarajevo.ba
Urnebesna reakcija tate na porođaju: Postao viralni hit na društvenim mrežama
Foto: Facebook / Reakcija tate na porođaju

Muškarac na porodu je često tema, možemo reći to blago, raznih šala i pošalica. Nerijetko će i oni sami priznati da ih to pomalo užasava, a neki čak ni ne žele pogledati 'tamo dole', pa čak ni biti prisutni na porodu.

Dok će neke žene reći da im takav muškarac ne treba, druge će utvrditi kako ni one same ne žele da im partner bude na porodu. I sve je to u redu kad se oboje slože, piše 24sata.hr.

Isto tako, oni koji se odluče biti na porodu, nekad nisu svjesni na šta su se odlučili dok to ne dožive. I sigurni smo, bez obzira na sve, da im je u glavi potpuni haos dok to gledaju. A ovom se tati to i toliko živo vidjelo na licu.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Iako nije postao tata prvi put, Brett Sills postao je viralni hit zbog svojih izraza lica dok je bio prisutan na porodu svoje partnerice Amande Roelofs, koja je i objavila fotografije na svom Facebook profilu. Izjavila je da je tek kasnije uočila te izraze lica, na fotografijama, pa se od srca nasmijala.

Fotografije je snimila medicinska sestra tokom samog izgona djeteta. Inače, to je četvrto dijete Brettu i Amandi, ali Brett nije niti prvi put na porodu, samo su vjerojatno prvi put njegove face uhvaćene na kameri. Odnosno, mama Amanda je potvrdila da je ovo samo prvi put da je zadržao pogled na tom 'kritičnom mjestu', i to zato što ga je doktor zabavio i zadržao njegovu pažnju.

[facebook]https://www.facebook.com/amanda.renee.1690/posts/10230908001225649[/facebook]

"Samo sam gledao njenu glavu. Od veličine loptice za baseball najednom je postala veličine dinje", u čudu je izjavio tata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije