Ušunjala se u all-inclusive odmaralište s djecom: ‘Osuđujte me, ali ja sam uživala besplatno!’

4
Radiosarajevo.ba
Ušunjala se u all-inclusive odmaralište s djecom: ‘Osuđujte me, ali ja sam uživala besplatno!’
Foto: Printscreen / Lukava mama ponosno se pohvalila trikom

Jedna lukava mama ponosno se pohvalila svojim najnovijim roditeljskim trikom: korištenje narukvica koje više ne vrijede iz all-inclusive odmarališta za uživanje u hrani i piću i iskorištavanje luksuznih sadržaja sa svojom djecom i to gratis.

Roxanne Balciunas u maju prošle godine posjetila je Ramada Hotel & Suites u Kusadasiju u Turskoj, zajedno sa svojom porodicom, a korištene all-inclusive narukvice bacila je u svoju putnu torbu, piše NY Post.

Nakon što ih je ponovno otkrila kasnije, odlučila je rezervirati još jedan boravak u istom gradu 7. maja, ali ovaj put, u jeftinom apartmanu udaljenom 10 minuta od odmarališta. Sa starim narukvicama na rukama pokušali su se ušuljati u odmaralište u kojem je boravila njezina mama, dok su ona i dvoje djece, u dobi od 13 i 6 godina, nosili narukvice. Na njezino čuđenje, uspjelo je.

U Federaciji Bosne i Hercegovine porast broja turista u odnosu na prošlu godinu

U Federaciji Bosne i Hercegovine porast broja turista u odnosu na prošlu godinu

Sada viralne TikTok snimke njezinog raskošnog boravka prikazuju tročlanu porodicu, koja je zajedno na godišnjem odmoru, uživajući u desertima i raskošnim obrocima uz bazen i to besplatno. Na internetu se hvalila kako je "ukrala all inclusive opciju".

"Nazovite me lopovom koliko god želite, ali uživala sam u sedmici besplatne hrane i pića", pohvalila se Roxanne, koja je zaposlena kao ugostiteljica.

Rekla je da je ohrabrila svoju mamu da ostane u odmaralištu, a nakon što je pronašla svoje stare narukvice iz maja, počela se šaliti o izgledima da hotel propadne.

Nekad su bili najbolji gosti, a sada poručuju Hrvatskoj: "U šoku smo. Nećete nas više vidjeti!"

Nekad su bili najbolji gosti, a sada poručuju Hrvatskoj: "U šoku smo. Nećete nas više vidjeti!"

Samo sam se zezala, rekla 'idemo pojesti njihovu hranu',” rekla je. "Prvo sam se samo šalila s djecom, ali onda jesmo.. Rezervirala sam putovanje u posljednji trenutak da odem i iznenadim mamu. Koristila sam narukvice i uspjelo je.”

Tvrdila je da hotelski radnici nisu provjerili njezine narukvice kada je ušla u objekt - sigurnosna greška koju su Roxanne i njezin sin smatrali "prilično smiješnom".

"Stvarno sam bila nervozna da će primijetiti - ali srećom nisu", rekla je.

Bili smo u Hrvatskoj na moru. Pronašli smo sarajevski burek sa sirom, ovo mu je cijena

Bili smo u Hrvatskoj na moru. Pronašli smo sarajevski burek sa sirom, ovo mu je cijena

Dok se "sretna" porodica upuštala u ultimativnu pljačku hrane, Roxanne je priznala da je jela više nego inače jer je bilo "besplatno".

"Bilo je uzbudljivije jer je bilo besplatno. Mislim da sam ovaj put pojela više nego prošli put kad smo platili", rekla je.

Međutim, Roxanne, koja je pohvalila "divan" hotel, priznala je da ovo više neće pokušavati, pogotovo nakon što je inkriminirajuću snimku podijelila na TikToku, gdje su korisnici bili oduševljeni.

Posjetili smo Veliki Zaton: Zbog cijene ribe i pića mnogi će odustati od odlaska u restoran

Posjetili smo Veliki Zaton: Zbog cijene ribe i pića mnogi će odustati od odlaska u restoran

“Apsolutno urnebesno. Bravo”, napisao je jedan obožavatelj u komentarima.

Drugi online gledatelji pljeskali su takozvanoj "hrabrosti" lukave majke, dok su je drugi grdili što je iskoristila odmaralište i drsko se hvalila na TikToku. Jedna kritičarka nije mogla vjerovati da je sama sebe otkrila, napisavši: “Zašto bi snimila vide o ovome? Neke je stvari bolje ne reći." "Dakle, ako si možete priuštiti odlazak na odmor svaki mjesec, zašto biste tako krali hotel?" upitao je još jedan korisnik, piše Večernji.hr. 

@travelswithroxy

when you book a cheap self catering apartment down the road from the #ramada #kusadasi and you saved your all inclusive band from last month so you go use their facilities all day every day. 😂😂 thanks for looking after us Ramada, you didn't have to 😂😂 #freefood #allinclusive #allinclusiveresort #thanks #holiday #travel #fyp #vacation #traveltiktok #turkey #brits #traveltok #costofliving #sneaky #imnotwhereimsupposedtobe #nobodysgonnaknow

♬ original sound - A

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije